Det finnes flere måter å øke synligheten til merkevaren din på. Her gir vi deg 5 tips for synlighet i Google som du kan gjøre nå.

Les mer
Hvordan bli synlig i Google i 2022

For å lykkes med konverteringer og salg må man tilby noe av verdi og fokusere på de gode brukeropplevelsene. I den forbindelse er godt innhold en nøkkelfaktor som aldri skal undervurderes. Vi har listet opp de tre mest effektive, slik vi ser det. 1. VideoVi har vært inne på det så mange ganger før – video

Les mer
Innhold som konverterer

Video blir bare et enda mer viktigere medium i tiden fremover. Nå deler Facebook 11 tips på hvordan du kan få mer ut av dine videoannonser på plattformen.

Les mer
11 tips til bedre Facebook videoannonser

Det finnes flere typer planer og strategier. En kampanjeplan henger tett sammen med en bedrifts markedsplan, og fokuseres ofte mot bestemte begivenheter, sesonger, høytider, ferier eller lanseringer – for å nevne noe. Ordet kampanje betyr felttog, men kan virke litt forvirrende for mange. I markedsføring handler det kort og godt om å øke satsningen mot konkrete aktiviteter i en avgrenset og kortere periode.

Les mer
Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Å skrive gode annonsetekster er viktigere enn du kanskje tror. Faktisk er det helt avgjørende for å vekke publikums oppmerksomhet og nysgjerrighet. Ikke minst for å skape en vilje til å utføre en bestemt handling. Her kommer det vi anser som det viktigste å ha i bakhodet når du skriver annonsetekster.

Les mer
Husk dette når du skriver annonsetekster

For en gründer følger risiko, en million gjøremål og utnyttelse av tid og ressurser som ikke ligner noe annet. Er du én av dem som sitter på en genial idé, men ikke aner hvordan det skal deles med resten av omverdenen? Vi skal nå gi deg svaret på hvordan du bør starte med digital markedsføring

Les mer
Digital markedsføring for startups

Om du eier et enkeltmannsforetak eller har startet et nytt aksjeselskap, så kan det hende du har fått en oppringing av noen som hevder de jobber i eller for Google og vil selge deg en oppføring i Google Min Bedrift. I noen tilfeller sier de kun at de skal få deg på første siden av

Les mer
Har du blitt lurt? Når svindlere tar betalt for oppføring i Google Min Bedrift

I 2011 gikk de tre store søkemotorgigantene Google, Bing og Yahoo sammen for å skape et felles vokabular for strukturert data på nettsider. Initiativet ble til Schema.org som er et samarbeidsprosjekt for å lage, vedlikeholde og promotere strukturert data på nett.

Les mer
Hva er Schema og strukturert data?

iOS 14 sies å være den kraftigste oppdatering fra Apple til nå. Denne gangen har fokuset på personvern blitt særlig prioritert. Nå vil brukerne i stor grad kunne kontrollere og påvirke hvordan annonsører og selskaper benytter data til analyser og resultater.

Les mer
Har du oppdatert til iOS 14? Dette bør du vite

Vi får ofte spørsmål rundt vårt arbeid innen webdesign og oppsett av nettsider. Derfor vil vi gjerne gi deg et innblikk i prosessen slik den vanligvis foregår sammen med kunde for å oppnå en tilfredsstillende nettside.

Les mer
Slik arbeider Marketmap med nettsider