Marketmaps generalforsamling besluttet forrige mandag å øke egenkapitalen med 80 000, med på eiersiden blir også digital markedsfører Marte Thoresen. Nå er vi godt rigget for videre vekst!

Les mer

Google Analytics er en plattform som samler inn og lagrer data om brukere på nettsiden din. Dette bidrar til at du kan måle og analysere informasjonen, og på sikt løfte din bedrift ett nivå høyere.

Les mer

Markedsføring gjennom internett er for mange komplisert. De fleste bedrifter drømmer om suksess digitalt – med sosiale medier og en innbydende nettside som gir resultater. Slik suksess kommer sjeldent alene, men dersom man jobber strategisk over lengre tid vil det øke sannsynligheten for at du presterer på et høyere nivå.

Les mer

Er du en av dem som synes blogg virker meningsløst og dumt? Det kan faktisk være lurt å inkludere en blogg til nettsiden din. Vi skal nå fortelle deg hvorfor du bør gjøre nettopp det.

Les mer

God innholdsmarkedsføring handler om å treffe de riktige menneskene – i riktig kanal og til riktig tid. Budskapet i seg selv må oppleves som meningsfylt, interessant og relevant for mottakerne.

Les mer

Hvordan fungerer egentlig Instagrams algoritmer? For mange er dette et spørsmål som virker å ha et altfor komplisert svar. Og ja, algoritmene i seg selv har en litt komplisert konstruksjon, men det er likevel ganske enkelt å forklare. I dette innlegget gir vi deg de viktigste aspektene du bør være klar over for å styrke

Les mer

Du er kanskje nysgjerrig på hvilke resultater du burde forvente om du setter opp annonser i Google, hvor høy (Click-Through Rate), eller klikkfrekvens på godt norsk, burde du ha? Det finnes ulike annonseformer i Google Ads. Man kan kjøre videoannonsering på YouTube, display annonser med bilder, shopping annonser og mer. Her tar vi kun for oss

Les mer

Ferdig satt opp sjekkliste for SEO som du kan ta i bruk nå Vi har satt opp en sjekkliste som du kan bruke for å sørge for at nettsiden din overholder god SEO standard. SEO sjekkelisten, som er laget i excel, inneholder 21 punkter som du kan gå igjennom steg for steg for å kontrollere

Les mer

Hvilke trender bør du følge med på dette året? Vi gir deg de ferskeste og viktigste forventningene hos dagens forbrukere.

Les mer

Markesføring på Facebook kan virke overveldende. Derfor finnes Facebook Business Manager – et verktøy som gir deg bedre oversikt over fordeling av arbeidsoppgaver og administrering av roller og betalingsmåter. Og det beste med alt? Det er helt gratis.

Les mer