Digital Annonsering

Det skal lønne seg å velge Marketmap når du har planer om å kjøre annonsekampanjer. Vi bistår deg med annonsestrategi, innhold og utforming av annonsene. Vi arbeider tett med deg slik at annonsene samstilles med bedriftsmålene dine.


Søkemotorannonsering Google

Søkemotorannonsering

Ta i bruk verdens største søkemotor Google og få målrettet trafikk til din nettside. Det å betal kun når noen klikker på annonsene dine, såkalt PPC (Pay Per Click) er en kostnadseffektiv måte å drive annonsering på.

Marketmap kan også hjelpe deg med å bygge opp landingssider for annonsene dine. Vi lager nettsider og skriver innholdet slik at du vil få en høyere kvalitets score på annonsene din og dermed betaler du mindre per klikk.

Videoannonsering

Annonse med video er en utrolig god måte å få frem budskapet ditt visuelt. Nå ut til nye potensielle kunder og skap merkevarebevissthet. Marketmap setter gjerne opp annonsene for deg, enten i Facebook, Instagram eller YouTube. 

Vi kan også lage video for annonsering hvis du trenger innhold til annonsene dine.

Videoannonsering Facebook

Display annonsering

Bruk en blanding av bilder og tekst til å visualisere budskapet ditt. Display annonser vises hovedsakelig på nettsider, men kan også sees i apper og er et perfekt verktøy for bevisstgjøring.

Google sitt nettverk når ut til 90% av internettbrukere i verden og du kan målrette annonsene mot tema, nettsider, ord og mye annet.

Google display annonser
200%

Gjennomsnittlig ROI er på 200% av budsjettet i en Google ads kampanje.
90%

90% av internettbrukere ser Google display ads
50%

Google ads skaper 50% høyere konverteringer sammenlignet med organisk søk

Hvorfor skal du velge Marketmap til å lage og drifte dine annonser?

Marketmap arbeider tett med deg som kunde slik at annonsene dine når ut til den beste egnet gruppen mennesker med et budskap du kan stå bak. Vi har erfaring med å kjøpe annonser på flere ulike plattformer som Google Ads, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi arbeider hele tiden med at du får mest mulig tilbake for pengene du bruker på annonsering og gjør alltid vårt beste for ar du lykkes på de ulike plattformene. Marketmap har bare fornøyd kunder og vi ønsker å fortsette med det så her kan du være trygg på at vi yter vårt beste.

Kundecase

56.000 videovisninger med digital kampanjer for Soloppgangen.

Soloppgangen annonser

Annonsering på plattformene du ønsker

Annonsering i Google

Google tilbyr flere typer annonsering. Om du skulle velge søk, display, video eller shopping så hjelper Marketmap deg med å sette de opp samt drifte de.

Annonsering i Facebook

Facebook byr på et sort antall brukere som gjerne klikker seg inn på annonsene som vises. Trenger du hjelp med oppsett av annonsene på Facebook?

Annonsering i Instagram

Facebook eier Instagram slik at det er enkelt å annonsere på begge plattformene samtidig. Ønsker du å nå ut til et litt yngre publikum så er Instagram ypperlig til det.

Annonsering i LinkedIn

Driver du B2B og trenger å nå ut til flere bedrifter? Da er LinkedIn et perfekt sted for deg.

Annonsering i Snapchat

I likhet med Instagram så har også Snapchat en ganske så ung brukergruppe. Her kan du bruke video og bilde annonser.

Landingsside for annonsene dine

For at dine digitale kampanjer skal bli effektiv trenger du en god landingsside. Landingssiden er en del av opplevelsen og burde fremstå på best mulig måte og inneholde det som forventes av informasjon for de som klikker på annonsene dine.

La Marketmap lage en god brukeropplevelse med bedre og fornyet landingsside for dine annonser.

Les mer om webdesign

Søkemotoroptimalisering (SE0)

Søkemotoroptimalisering handler mest om optimalisering for organisk søk, men for at annonsene skal bli billigere så er en god og rask side meget viktig. Vi kan hjelpe deg med optimalisering av eksisterende nettside og landingside som sørger for at annonsene din får et optimalt resultat.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev: