Torsdag 1.oktober kjører vi i gang høsten med B2B frokostseminar sammen med Rådhuset Vingelen. Her deler vi kunnskap og erfaringer angående markedsplanlegging, bærekraft og "Miljøfyrtårnsertifisering".

Markedsplanlegging

Virksomheter opplever ofte at markedsplanen blir liggende og støve ned. Med andre ord - den lages, men åpnes ellers brukes sjeldent igjen. Marketmap vil gi deg forståelse for hva en markedsplan faktisk er, hvordan du går frem for å lage en og hvorfor dette er ett av de viktigste verktøyene dine i forbindelse med merkevarebyggingen.

Bærekraft og "Miljøfyrtårnsertifisering"

Klimakrisen er et uunngåelig problem, og folk flest har nå skjønt at dette ikke lenger kan ignoreres. Bærekraft er dermed blitt ett av de mest voksende implementeringene i næringslivet i dag. Det kan kanskje virke håpløst og uforståelig - et tiltak som kan "vente til senere" fordi andre tiltak haster mer. Marketmap vil forsøke å forklare deg hvorfor du bør starte i dag, og hvor viktig en slik investering er for omdømmet til din merkevare. Viktige stikkord her er bærekraft, grønn markedsføring og grønnvasking. Rådhuset Vingelen følger opp med en innføring i "Miljøfyrtårnsertifisering" som en svært viktig del av bærekraftaspektet.

08:00: Frokost
08:15: Marte Thoresen/Marketmap
09:00: Pause/påfyll av kaffe
09:10: Hege Hovd/Rådhuset Vingelen
09:30: Mingling om ønskelig

Når: 1.oktober kl 08:00-10:00
Hvor: Kompetansesenteret, Tynset
Påmelding: skriftlig med navn og telefonnr. til [email protected]

Vi gleder oss til å se deg!

Andre innlegg

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Husk dette når du skriver annonsetekster

Husk dette når du skriver annonsetekster

Digital markedsføring for startups

Digital markedsføring for startups

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev!