Marketmap er som kjent i vekst, og i den forbindelse har vi vært på utkikk etter en tredjemann på laget. La oss derfor få presentere vår rykferske digitale markedsfører og innholdsprodusent, Marte Thoresen. 

Marte kommer rett fra skolebenken ved Høyskolen Kristiania, med en bachelor i markedsføring og merkevareledelse. Fra tidligere har hun også emner innen mediefag fra Hawaii Pacific University, samt pedagogikk fra NTNU. Erfaringsmessig har hun det siste året operert som markedsføringssjef for Livestockfestivalen og som digital turistvert for Opplev Alvdal sommeren 2020. Hun er også selvlært fotograf og redigerer. En bra match for oss, syntes vi!

- Jeg tror Marketmap passer meg som hånd i hanske. Her får jeg mye rom til å utvikle både meg selv og selskapet. Samtidig får jeg holde på med det jeg digger mest av alt, nemlig kreativ innholdsproduksjon og markedsføring via digitale flater. Det er stor stas å få være en del av denne dyktige gjengen og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Thoresen.

Marte har allerede tatt plass på kontoret, og er klar for å hjelpe din bedrift om du ønsker å øke den digitale synligheten og bli attraktiv på markedet gjennom engasjerende historiefortelling og målrettet kommunikasjon. 


Andre innlegg

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Husk dette når du skriver annonsetekster

Husk dette når du skriver annonsetekster

Digital markedsføring for startups

Digital markedsføring for startups

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev!