Google Analytics er en plattform som samler inn og lagrer data om brukere på nettsiden din. Dette bidrar til at du kan måle og analysere informasjonen, og på sikt løfte din bedrift ett nivå høyere. 

Informasjonen fra Google Analytics gir verdifull innsikt og kan brukes for å vurdere hvilke markedsføringstiltak du skal iverksette fremover. For eksempel kan du undersøke hva brukerne søker etter, hvor de kommer fra, hvem de er, hvilke sider på nettsiden som viser seg å være mest interessant, hvor godt kampanjene dine fungerer og masse, masse mer.

Alle som har en nettside bør benytte seg av Google Analytics. Standard-versjonen er faktisk helt gratis, og funksjonene i denne er tilstrekkelig for de aller fleste! Da har du full kontroll og bedre forutsetninger for å oppnå gode resultater for bedriften din. Det som dog vil koste er tiden som trengs for å innhente data, analysere og rapportere dette. Vi i Marketmap mener likevel at det er verdt det!

Dersom dette er helt nytt for deg kan det være en god idé å be om støtte eller hjelp i starten. Ta kontakt dersom du ønsker vår bistand! Vi kan hjelpe deg med å forstå jungelen av informasjon, og samtidig lære deg hva du bør se etter og prioritere. 

Har du andre spørsmål til Google Analytics? Kontakt oss her.

Andre innlegg

Vi bytter navn til Heliks

Vi bytter navn til Heliks

Hvordan bli synlig i Google i 2022

Hvordan bli synlig i Google i 2022

Innhold som konverterer

Innhold som konverterer

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev!