For å lykkes med konverteringer og salg må man tilby noe av verdi og fokusere på de gode brukeropplevelsene. I den forbindelse er godt innhold en nøkkelfaktor som aldri skal undervurderes. Vi har listet opp de tre mest effektive, slik vi ser det. 

1. Video

Vi har vært inne på det så mange ganger før - video er en komponent i markedsføring som har blitt viktigere enn noen gang. Blant kunder mener over 60% at videomarkedsføring i kanaler som Facebook, Instagram og YouTube har stor innflytelse på deres kjøpsbeslutning. Videre mener 90% av markedsførereat de konverterte leadsene er et resultat av videoinnhold. Lag videoinnhold som løfter frem hele bedriften din eller de unike sidene ved ditt produkt/tjeneste. Da vil målgruppen din med største sannsynligheten oppfatte deg som mer attraktiv med en gang. Hvorfor? Fordi de tilegner seg kunnskap og kjennskap til deg på en effektiv, interessant og engasjerende måte.

2. Webinar

Webinar er et type videoinnhold hvor man vansligvis kort introduserer seg selv, sin kompetanse eller sitt produkt/tjeneste. Det er to måter å gjøre dette på; enten plasserer du deg selv foran kamera og forteller om det du ønsker, eller du tar opptak av skjermen din. Fordelene med webinar er at det kjøres i sanntid og gir en svært troverdig og interessant opplevelse for publikum. I ettertid vil det være lagret, og du kan benytte deg av det ved flere andre fremtidige sammenhenger.

3. E-bøker for nedlastning

E-bøker er nedlastbart materiale til mobil, PC eller TV - skjerm og Kindle. Innholdet er gjerne utformet på en slik måte at det oppleves som spennende, interessant og meningsfylt for brukeren. Som bedrift eller markedsfører vil du kunne formidle verdifull kunnskap til både eksisterende og potensielle kunder. Plasser en e-bok på nettsiden din som enkelt kan lastes ned, og vipps - du har levert en nytteverdi og i tillegg tiltrukket deg leads. 

Ønsker du hjelp i forbindelse med noe av dette, eller har andre spørsmål forbundet med markedsføring? Ikke vær redd for å ta kontakt med oss!

Andre innlegg

Vi bytter navn til Heliks

Vi bytter navn til Heliks

Hvordan bli synlig i Google i 2022

Hvordan bli synlig i Google i 2022

11 tips til bedre Facebook videoannonser

11 tips til bedre Facebook videoannonser

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev!