Lage nettkurs

Marketmap tilbyr en fullverdig plattform for e-læring og læringsmateriale.

lage nettkurs

Trenger din bedrift en effektiv og tidsbesparende opplæring av ansatte? Vi hjelper deg med å sette opp din egen plattform for ditt nettkurs.

E-læring leverandør

Marketmap er en leverandør av e-læring og nettkurs for bedrifter i hele Norge. Vi kan tilby både din egen plattform på ditt nettsted der du har full kontroll over nettkursene dine, samt produsere læringsmateriale som videoer og animasjoner som på en effektiv måte formidler det du ønsker å lære opp de ansatte i.

Plattformen

Plattformen vi bruker til å bygge opp nettkurs kan enkelt implementeres på ditt nettsted eller server. Der har du full kontroll over kursdeltagere og deres resultater. Mulighetene er nærmest uendelige. Har du spesielle ønsker kan du kontakte oss her.

Læringsmateriale

Alle nettkuts trenger materiale. Du har sikkert mye materiale allerede som kan bearbeides til videoer og animasjoner som gjør det mer engasjerende for de som tar nettkurset. Marketmap tilbyr også videoproduksjon som gjør nettkurset ditt levende. Vi tar gjerne en tur innom din bedrift for å filme mye av materiale der. Deretter redigerer vi det opp i korte deler, helst ikke lengere enn 5 minutter slik at innholdet skal være enkelt å følge med på.

Hvorfor video og animasjon?
Vår erfaring er at video og animasjoner gjør nettkurset mer engasjerende og spennende, som igjen gjør at kursdeltagerne husker det som de blir undervist i bedre. 

Nettkurs brannvern

Brannportal.no

Brannportal er vår egen plattform vi har bygget opp for opplæring i brannvern for institusjoner, hoteller og bedrifter. Alle kursene der er unike til hver arbeidsplass, med mesteparten av videoene og læringsmateriale skreddersydd til hver enkelt kunde.

Lag nettkurs med oss

Vi hjelper deg med å skape et fullverdig nettkurs der du kan effektivisere opplæringen til ansatte.