MARKEDSFØRING MED VIDEO

Gi dine kunder video som engasjerer og skaper oppmerksomhet

Rønningen Gård - Selskapslokale

Jakobsåsen Hyttegrend - Sommer

Video i digital markedsføring bli mer og mer brukt blant bedrifter. Video gir en effektiv måte å fortelle det budskapet du måtte ønske å formidle på kort tid.

Ikke bare er video i markedsføring en tidseffektiv måte å få frem budskapet ditt på, men det skaper også tillit blant nåværende og potensielle kunder.

Marketmap filmer, produserer, klipper og ferdigstiller video til ulike digitale kanaler. Har du en idé du vil formidle, kan vi hjelpe deg med det tekniske aspektet og videre markedsføring.

Vi lager målrettet markedsføring med video for din bedrift som gir målbare resultater.

Fortell historien om din bedrift på en visuell måte

En effektiv måte å linke følelser opp mot navnet til din bedrift. Bruk video til å fortelle om historien fra den spede begynnelse til nåtiden. Slikt skaper enorm tillit og kan være med å bygge brandingen av din bedrift.

Etter det vi erfarer, så er dette en hit i sosiale medier. Slik video gir ofte mange delinger og er med å spre bedriftens navn på en organisk måte igjennom sosiale medier.

Trofaste og lojale kunder elsker å vite mer om bedriftene de bruker mest, så i stede for en kjedelig "Om oss"-side, hvorfor ikke prøv noe litt mer engasjerende?

Les mer om videoproduksjon

SKap innhold som forteller historien til din bedrift

Viste du at...

80%

Innen 2020 vil 80% av all trafikk på Internett være video

45%

Av alle Internettbrukere så ser 45% av de mer enn en time med video på Facebook eller Youtube hver uke.

1200%

Videoer på sosiale medier får 1200% flere delinger enn tekst og bilder tilsammen!

Ulike kanaler, ulike formater

Ikke alle plattformer på nett er like når det kommer til video. Ulike sosiale media kanaler har ulike krav til i form av lengde, innhold og størrelsesforhold på videoen.

Vi hjelper deg med at alt dette blir riktig for den eller de kanalene du vil nå ut på. Vi vil også bistå deg i forkant av produsering slik at ditt budskap kommer tydelig og kortfattet frem i sluttresultatet.

79% av forbrukere vil heller lære om et produkt i form av video i stede for tekst.

Ikke Bare Videoproduksjon

Når videoen er ferdigstilt så trenger du også å nå et publikum. Du kan enten gjøre dette organisk ved å legge den ut på Facebook, Instagram eller andre plattformer og la den øke i popularitet i takt med følgere som ser den.

Eller, du kan velge annonsere med videoen slik at du når ut til nye potensielle kunder eller brukere.

Marketmap kan lage en effektiv markedsføringskampanje for deg på ulike sosiale media plattformer. Vi bruker vår kompetanse til å nå ut til akkurat de du vil nå. Uansett hvor stor eller liten denne målgruppen er.

Marketmap er med deg under hele prosessen, fra A til Å.

5 grunner til å bruke video i markedsføring

1. Nå ut til nye potensielle kunder

Nyere sosiale media kanaler er ofte mer visuelt basert og bruker mer video og foto, som for eksempel Instagram og Snapchat. Bruke disse plattformene til å markedsføre deg selv, så kan du nå ut til nye kunder i en yngre målgruppe.

2. Visualiser budskapet ditt

Hvis et bilde sier mer enn tusen ord så sier en video med 24 bilder i sekundet mer enn 24 000 ord hvert eneste sekund. Gjør om den gammeldagse markedsføringen og gi det liv i form av en video.

3. Video appellerer til mobilbrukere

Antall smartmobilbrukere øker, det samme gjør bruken av YouTube. Hvert år rapporterer YouTube om en vekst på 100%. 90% av forbrukere ser videoer på mobil. 

4. Vis at du følger med i tiden

Video skaper mer engasjement blant yngre forbrukere. Hvis du skal nå denne målgruppen så må du vise at du fornyer måten du markedsfører deg på.

5. Prøv noe nytt

I stede for å skrive en lang tekst om bedriften din, hvorfor ikke bruke et visuelt medium som video eller animasjon.

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev: