Det stemmer! Marketmap vil fra august ha avdelingskontor i Vestre Skostredet - midt i Bergen sentrum. Digital markedsfører Marte Thoresen vil lede vår fremskutte enhet i byen mellom de syv fjell. Vi har stor tro på at dette både vil styrke og skape flere muligheter for Marketmap. 

Videoproduksjon

Marte kom til oss som ferdigutdannet markedsfører i Bergen for 1 år siden. På den tiden har hun rukket å bli eier i selskapet og etablere seg som en svært viktig brikke i den faglige kompetansen vi tilbyr. Hennes ønske om å bo og jobbe nettopp i Bergen er ypperlig for et selskap som ønsker å vokse i hele Norge. I tillegg til ansvaret for å bygge avdelingskontoret i Bergen vil Marte fortsatt jobbe med, og ha ansvar for en del kunder i Østerdalen. Korona har for alvor vist oss hvor lettvint samarbeid er på digitale flater, og Marketmap vil fortsette å nyttiggjøre seg av disse erfaringene og hjelpemidlene slik at våre kunder får den hjelpen de trenger - uavhengig av hvor i landet ressursen sitter.

Vi i Marketmap jobber gjennomgående digitalt, og kan dermed kalle oss svært privilegerte i denne sammenheng. Arbeidsoppgaver kan enkelt utføres via skybaserte plattformer. Det betyr at så lenge vi har tilgang til PC, telefon, nettverk og videomøter kan vi jobbe fra hvor som helst. Ved å utvide kontorlandskapet til Bergen får vi i tillegg sjansen til å etablere en posisjon i enda et marked.  

Marketmap fremover begynner også en forsiktig søken etter et nytt klokt hode til å jobbe hos oss. 2021 har så langt vært et godt år for selskapet, og det ser svært lyst ut videre utover. Det er svært vanskelig for oss å definere klart og tydelig hva slags kompetanse vi trenger, ettersom hva vi mangler og trenger endrer seg fra måned til måned. Vi er derfor på utkikk etter den riktige personen, fremfor akkurat den riktige kompetansen. Det vil være muligheter for å ha både Bergen og Os som arbeidssted. Som følge av dette har vi laget en ganske vag og lite konkret jobbside på våre nettsider som interesserte kan benytte. Vi vil etter hvert prøve å lage en litt mer fullverdig stillingsannonse, men frem til da er det fritt frem for å legge inn en uformell søknad eller ta direkte kontakt!

Andre innlegg

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Husk dette når du skriver annonsetekster

Husk dette når du skriver annonsetekster

Digital markedsføring for startups

Digital markedsføring for startups

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev!