DETTE ER OSS

Vi er et markedsføringsbyrå bestående av tre unge, digitale hoder som brenner for de tjenestene vi leverer. Kontoret vårt ligger i Os i Østerdalen - bare 15 minutter unna Røros. Her huser vi kompetanse på ulike fagområder innen digital markedsføring. Målet er å sette virksomheter på kartet slik de fortjener - gjennom rå metoder, verktøy og kompetanse. 

I Marketmap har vi en kultur som representerer oss, det vi står for og det vi ønsker. Dette gjør at vi hver dag kan jobbe med en stolthet og visshet om at alle trekker i samme retning, og jobber på bakgrunn av de samme holdepunktene.

"Målet er å sette virksomheter på kartet slik de fortjener - gjennom rå metoder, verktøy og kompetanse."

VÅRE VERDIER

Verdiene våre representerer Marketmaps helt egen kulturkode og er samtidig kjernen i alt vi gjør. De er naturligvis bygget på bakgrunn av visjonen "å sette virksomheter på kartet slik de fortjener gjennom rå metoder, verktøy og kompetanse".

  • SULTEN

  • UREDD

  • INNLEVELSE

  • VERDISKAPNING

  • TILLIT

Sulten

Å være sulten, for oss, handler om å ville litt mer hele tiden. Vi ønsker å skape resultater, men vel så viktig er hele prosessen med videreutvikling. Og sulten er vi alltid - både før og etter lunsj. Hva gjorde vi i dag, som vi kan gjøre bedre i morgen? Burde vi teste noe helt nytt? Kan vi investere mer i enkelte elementer eller verktøy? Hva kan vi lære av kundeprosjektene våre? Hvor og hvordan kan vi styrke vår posisjon? Dette er bare en brøkdel av alle spørsmålene vi stiller oss selv. Poenget er å drive oss fremover.

  • SULTEN

  • UREDD

  • INNLEVELSE

  • VERDISKAPNING

  • TILLIT

våre verdier sulten

Sulten

Å være sulten, for oss, handler om å ville litt mer hele tiden. Vi ønsker å skape resultater, men vel så viktig er hele prosessen med videreutvikling. Og sulten er vi alltid - både før og etter lunsj. Hva gjorde vi i dag, som vi kan gjøre bedre i morgen? Burde vi teste noe helt nytt? Kan vi investere mer i enkelte elementer eller verktøy? Hva kan vi lære av kundeprosjektene våre? Hvor og hvordan kan vi styrke vår posisjon? Dette er bare en brøkdel av alle spørsmålene vi stiller oss selv. Poenget er å drive oss fremover.

Vår historie

Det hele startet i 2015 da Bjørn Marius Narjord startet Marketmap AS. I løpet av 2018 ble et godt samarbeid opprettet med Eirik Bækken og Dunder Adventures på filmproduksjon som til slutt resulterte i en sammenslåing av selskapene. Kombinasjonen av videoproduksjon og markedsføring ga Marketmap et godt grunnlag videre etablering i markedet - både lokalt og bredere.

På samme tid fikk vi også mulighet til å knytte til oss en ny, viktig medarbeider, Owen Wilson. Han viste seg å inneha god kompetanse på videoproduksjon, animasjon, webdesign og annonsering. I januar 2019 ble en emisjon gjennomført, og Marketmap utvidet både antall ansatte og styret. Nå er vi tre ansatte totalt etter at Marte Thoresen ble med oss i august 2020 som digital markedsfører og innholdsprodusent. Nåværende daglig leder er Eirik Bækken.


Digitale markedsføringstjenester vi leverer

Marketmap er et digital markedsføringsbyrå som leverer ulike markedsføringstjenester. Vi er et lite firma med hjerte for god og effektiv markedsføring. Vi har valgt å levere de tjenestene vi er gode på og kan derfor sikre at våre kunder får et godt sluttresultat. Bare spør våre eksisterende og tidligere kunder. 

Videoproduksjon

Marketmap lager videoinnhold for digitale kanaler til det formålet du ønsker. Med profesjonelt utstyr lager vi  alt fra dokumentarer, reklamevideo, rekrutterinsvideo og mye mer.


Les mer om videoproduksjon

Foto

Ønsker du foto av begivenheter, arrangementer eller lignende? Marketmap stiller opp med topp fotoutstyr og dokumenterer det du måtte ha behov for.


Se våre fotooppdrag

Nettside

Vi synes nettsider skal være salgbare og brukervennlig. Ønsker du at nettsiden din skal selge for deg? Da burde du kontakte oss.


Les mer om salgbare nettsider

SEO

Trenger du mer trafikk til nettsiden din? Vi legger til rette for at du blir mer synlig i søkeresultatene. Ved hjelp av søkeordsanalyse og og teknisk korrigering så løfter vi den organiske synligheten din.


Les mer om søkemotoroptimalisering

Sosiale medier

Våre pakketilbud for sosiale medier passer for små og store bedrifter som ønsker hjelp med innlegg på sosiale medier. Vi hjelper deg også med visuelt innhold til disse plattformene.


Se våre pakketilbud på SoMe

Annonsering

Marketmap kan ta kontroll over dine digitale annonser og gi dem et løft. Betale mindre og øk konverteringen med vår hjelp slik at du får låst opp ditt potensiale.


Les mer om annonsering

Strategi & markedsplan

En god markedsplan og digital strategi er godt å ha i bunnen før man begynner med markedsføring. Trenger din bedrift en plan for fremtiden? Marketmap hjelper deg selvfølgelig.


Les mer om strategi og markedsplan

E-læring

Kombiner video og nettside til en knakende god e-læring plattform. Du stiller med kunnskapen og vet hvordan man får ut kunnskapen på en lærerik og effektiv måte.


LEs mer om e-læring

Livestream

Har du et arrangement eller en konsert som du ønsker at skal nå ut til ennå flere mennesker? Livestreaming er et godt og billig alternativ til videoproduksjon.


Les mer om livestream

HVA ANDRE SIER OM MARKETMAP

Ole

Budal bygdeutvikling

Vi i Budal Bygdeutvikling og Storbekkøya jernbrennerlag takker Marketmap AS for samarbeidet ved innspilling av film om jernframstilling i Budalen. Marketmap AS satte seg godt inn i prosessen rundt jernframstilling før vi startet innspillingen. Dette viser stort engasjement for prosjektet, noe som lettet arbeidet for oss og de var godt forberedt til en helg med filming. Det arbeidet vi gjorde måtte gå sin gang da alle prosesser bare kunne gjøres en gang.


Marketmap AS stilte med motiverte filmere som gjorde jobben profesjonelt rundt oss. De hadde mange fine ideer som gjorde at sluttresultatet ble meget bra. I ettertid har vi fått god hjelp til hvordan vi bør jobbe videre med filmen både for lansering og videre bruk. Vi kan anbefale Marketmap AS til alle som skal formidle eller ta vare på historie som skal filmes".

Gunn

Os Trekultur

Lite, lokalt firma som virkelig er på! Rask levering, kjapp feedback og stor kompetanse både på SEO, video og innholdsproduksjon.

Poul

Grillhuset Røros

Vi havde som nystartet restaurant, behov for en samarbejdspartner, der kunne varetage vore digitale platforme, udforme markedsplaner, markedsföring, samt videoproduktion.


Fra start, og indtil videre har det väret et godt, og udbytterigt samarbejde, og vi har oplevet det som proffesionelt. Ydelsen har stået mål med det tilbudte. Alle de ansatte på Marketmap, möder os altid med et smil, og en vilje til at lykkes sammen med os.


Marketmap med Eirik, Owen og Marte, får vores varmeste anbefalinger.

Vi tar for øyeblikket imot nye henvendelser!

Trenger din bedrift hjelp med markedsføring eller lurer du på hva det vil koste for noe?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Send en forespørsel