Dette er oss

Vi er et markedsføringsbyrå bestående av tre unge, digitale hoder som brenner for de tjenestene vi leverer. Vårt mål er å sette virksomheter på kartet slik de fortjener - gjennom rå metoder, verktøy og kompetanse. Hovedkontoret vårt ligger i Os i Østerdalen - bare 15 minutter unna Røros. I tillegg har vi avdeling midt i Bergen by.

"Vårt mål er å sette virksomheter på kartet slik de fortjener - gjennom rå metoder, verktøy og kompetanse."

VÅRE VERDIER

Verdiene våre representerer vår helt egen kulturkode, og er kjernen i alt vi gjør. Slik kan vi hver dag jobbe med en visshet om at alle trekker i samme retning, og jobber på bakgrunn av de samme premissene. 

  • SULTEN

  • UREDD

  • INNLEVELSE

  • VERDISKAPNING

  • TILLIT

Sulten

Å være sulten, for oss, handler om å ville litt mer hele tiden. Vi ønsker å skape resultater, men vel så viktig er hele prosessen med videreutvikling. Og sulten er vi alltid - både før og etter lunsj. Hva gjorde vi i dag, som vi kan gjøre bedre i morgen? Burde vi teste noe helt nytt? Kan vi investere mer i enkelte elementer eller verktøy? Hva kan vi lære av alle prosjektene våre? Hvor og hvordan kan vi styrke vår posisjon? Dette er bare en brøkdel av alle spørsmålene vi stiller oss selv. Poenget er at det skal drive oss fremover.

  • SULTEN

  • UREDD

  • INNLEVELSE

  • VERDISKAPNING

  • TILLIT

våre verdier sulten

Sulten

Å være sulten, for oss, handler om å ville litt mer hele tiden. Vi ønsker å skape resultater, men vel så viktig er hele prosessen med videreutvikling. Og sulten er vi alltid - både før og etter lunsj. Hva gjorde vi i dag, som vi kan gjøre bedre i morgen? Burde vi teste noe helt nytt? Kan vi investere mer i enkelte elementer eller verktøy? Hva kan vi lære av kundeprosjektene våre? Hvor og hvordan kan vi styrke vår posisjon? Dette er bare en brøkdel av alle spørsmålene vi stiller oss selv. Poenget er å drive oss fremover.

VÅR HISTORIE

Selskapet i sin nåværende form har vært i drift siden 2019, med daglig leder Eirik Bækken i spissen. Kombinasjonen av en satsning på videoproduksjon og digital markedsføring ga etter hvert Marketmap et godt grunnlag for videre etablering i markedet - både lokalt og bredere. Vi knyttet til oss en viktig medarbeider -  Owen Wilson, med god kompetanse på videoproduksjon, webutvikling og annonsering. I januar 2019 ble en emisjon gjennomført, og Marketmap utvidet både antall ansatte og styret. I august 2020 ansatte vi ytterligere en person, og Marte Thoresen ble vår digitale markedsfører og innholdsprodusent. I starten av 2021 gjennomførte vi enda en emisjon, hvorpå Marte også ble medeier i selskapet. 

Vi anser oss selv som en etablert og stødig aktør innenfor markedsføring og innholdsproduksjon til dags dato. Det betyr ikke at vi hviler på lauvbærene. Vi jobber hver eneste dag for å finne enda bedre løsninger.

Lyst til å jobbe i Marketmap?


tjenester vi leverer

Tjenestene vi leverer er valgt på bakgrunn av det vi føler oss best på. Da sikrer vi at våre kunder får et godt sluttresultat. 

Videoproduksjon

Marketmap lager videoinnhold for digitale kanaler til det formålet du ønsker. Med profesjonelt utstyr og kompetanse lager vi  alt fra merkevarevideo, produktvideo, eventvideo, opplæringsvideo, dronevideo og dokumentarisk video.


Les mer om videoproduksjon

Foto

Ønsker du foto av begivenheter, arrangementer eller lignende? Marketmap stiller gjerne opp og dokumenterer det du måtte ha behov for.


Se våre fotooppdrag

Nettside

Vi synes nettsider skal være salgbare og brukervennlig. Ønsker du at nettsiden din skal selge for deg? Da er vi en perfekt match.


Les mer om salgbare nettsider 

SEO

Trenger du mer trafikk til nettsiden din? Vi legger til rette for at du får bedre synlighet i søkeresultatene. Ved hjelp av søkeordsanalyse og teknisk korrigering, løfter vi den organiske synligheten din.


Les mer om søkemotoroptimalisering

Sosiale medier

Våre skreddersydde løsninger for markedsføring i sosiale medier passer både små og mellomstore bedrifter.


Se våre pakketilbud på SoMe

Annonsering

La Marketmap ta kontroll over dine digitale annonser og gi dem et løft. Vi fokuserer på at du skal betale mindre, men samtidig øke konverteringene dine.


Les mer om annonsering

Strategi & markedsplan

En god markedsplan og/eller digital strategi er helt nødvendig å ha i bunnen for å utrette det beste av sitt potensiale. Trenger din bedrift en tydelig og effektiv plan for fremtiden? Vi hjelper deg.


Les mer om strategi og markedsplan

Livestream

Har du et arrangement eller en konsert som du ønsker at skal nå ut til enda flere mennesker? Livestreaming er et godt og billig alternativ til videoproduksjon.


Les mer om livestream

DETTE SIER VÅRE KUNDER OM OSS

Ole

Budal bygdeutvikling

Vi i Budal Bygdeutvikling og Storbekkøya jernbrennerlag takker Marketmap AS for samarbeidet ved innspilling av film om jernframstilling i Budalen. Marketmap AS satte seg godt inn i prosessen rundt jernframstilling før vi startet innspillingen. Dette viser stort engasjement for prosjektet, noe som lettet arbeidet for oss og de var godt forberedt til en helg med filming. Det arbeidet vi gjorde måtte gå sin gang da alle prosesser bare kunne gjøres en gang.


Marketmap AS stilte med motiverte filmere som gjorde jobben profesjonelt rundt oss. De hadde mange fine ideer som gjorde at sluttresultatet ble meget bra. I ettertid har vi fått god hjelp til hvordan vi bør jobbe videre med filmen både for lansering og videre bruk. Vi kan anbefale Marketmap AS til alle som skal formidle eller ta vare på historie som skal filmes".

Gunn

Os Trekultur

Lite, lokalt firma som virkelig er på! Rask levering, kjapp feedback og stor kompetanse både på SEO, video og innholdsproduksjon.

Poul

Grillhuset Røros

Vi havde som nystartet restaurant, behov for en samarbejdspartner, der kunne varetage vore digitale platforme, udforme markedsplaner, markedsföring, samt videoproduktion.


Fra start, og indtil videre har det väret et godt, og udbytterigt samarbejde, og vi har oplevet det som proffesionelt. Ydelsen har stået mål med det tilbudte. Alle de ansatte på Marketmap, möder os altid med et smil, og en vilje til at lykkes sammen med os.


Marketmap med Eirik, Owen og Marte, får vores varmeste anbefalinger.

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post