Lange tradisjoner innen treprodukter

- Vår spesialitet er tradisjonsrike treprodukter. Vi har fått til mye på markedsføring, men nå skal vi løfte oss enda et par hakk, da henter vi inn spisskompetanse. Vi har Gunn N. Axthorne som blant annet jobber med markedsføring, og hun har gjort en fantastisk jobb for oss, både med nettsider, sosiale medier og katalog. Dessverre rekker ikke Gunn alt, og vi tror det er en god mulighet for oss å utvikle oss videre ved å hente inn ekstern kompetanse, sier daglig leder i Os Trekultur Helge Kokvoll.

More...

De trengte ikke se lengre enn en liten kilometer sørover i Os før de fant det de lette etter. Marketmap leverer tjenester som utfyller kompetansen Os Trekultur allerede har på en god måte.

- Os Trekultur har jo egentlig vært veldig gode på markedsføring hele tiden, de er god på tilstedeværelse på sosiale medier, og den nye katalogen deres er jo verdt sin vekt i gull, sier Eirik Bækken i Marketmap. Det er selvfølgelig en viss skrekkblandet fryd involvert i å jobbe med Os Trekultur. Vi håper likevel å kunne løfte deres tilstedeværelse i digitale kanaler. Dette er ordentlige håndverksprodukter av høy kvalitet, da må vi også levere på det nivået, sier Bækken.

Os_Trekultur_inngår_samarbeid_med_Marketmap_AS_paa_digital_synlighet

OS TREKULTUR SATSER I DIGITALE FLATER: Fra venste: Owen Wilson, Bjørn Marius Narjord og Eirik Bækken fra Marketmap AS. Til høyre: daglig leder i Os Trekultur, Helge Kokvoll.

Filmproduksjon og SEO

Den lokale produsenten av tradisjonsrike treprodukter har en lang og spennende historie bak seg før de ender opp der de skal være. Marketmap skal forsøke å synliggjøre den kompetansen og håndverket som ligger bak disse produktene. Marketmap AS skal også gjøre et lettere for folk å finne Os Trekultur fremfor konkurrentene. Dette kalles søkemotoroptimalisering, og Bjørn Marius Narjord i Marketmap er spesialist på feltet.

- Det holder ikke lenger å ha en nettside, den må blant annet være rask og relevant for at Google og andre søkemotorer skal rangere den høyt, sier Bjørn Marius.

Resultatene kommer ikke over natta i denne type arbeid, men nå starter en spennende periode med å løfte Os Trekulturs digitale tilstedeværelse.

Og vi bretter opp ermene og gleder oss!

Andre innlegg

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Kampanjeplan – hva er det og hvorfor trenger du det?

Husk dette når du skriver annonsetekster

Husk dette når du skriver annonsetekster

Digital markedsføring for startups

Digital markedsføring for startups

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev!