Konseptutvikling, digital markedsføring og videoproduksjon for Brannportal

Brannportal

Om Brannportal

Brannportal er en plattform for digital opplæring av brannvern på arbeidsplasser - utviklet av oss i Marketmap. Tjenesten tilbyr nettkurs for hoteller, bedrifter, sykehjem og andre institusjoner. Nettkurset er bygget opp av virkelighetsnære instruksjonsvideoer som går igjennom en rekke temaer som det er krav på at de ansatte skal kunne. For hver leksjon er det medfølgende spørsmål som tester kunnskapen til kursdeltagerne. Dette gjør at du får et komplett nettkurs som dokumenterer brannvernopplæringen til dine ansatte. Kursene bygges opp og skreddersys til hver enkelt arbeidsplass slik at de ansatte får den beste mulige opplæringen. Gi dine ansatte den opplæringen de har krav på med vårt spesiallaget nettkurs.

Oppdrag

Som et helt nytt konsept har naturligvis Brannportal trengt et løft for å skape kunnskap og kjennskap på markedet. Vi har derfor arbeidet aktivt i oppstartsfasen med å selge, markedsføre og produsere innhold for denne tjenesten.


Løsning og resultat

Til Brannportal - prosjektet har vi fått økonomisk støtte og andre råd fra Innovasjon Norge. Dette har vært en viktig del av oppdraget med å markedsføre og bygge Brannportal - noe vi setter svært stor pris på. Utover dette har det blitt utarbeidet markedsplan, publiseringsplan for SoMe og tett oppfølging av dette. Vi har også fotografert og produsert videoinnhold som forteller om tjenesten. Gjennom vårt arbeid har Brannportal fått en helt egen identitet - med profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn. I tillegg har vi utført små markedsføringstiltak analogt i retning redaksjonelle oppslag, samt noe e-post markedsføring. 

Vi ser nå at Brannportal har fått en bedre og bredere synlighet i det offentlige rom. Samtidig befinner vi oss fortsatt i et svært tidlig stadiet av denne reisen, og arbeidet med å gjøre merkevaren kjent må opprettholdes over lengre tid. Vi smører oss med tålmodighet, men ser helt klart en positiv fremtid for denne tjenesten. 

Les og finn ut mer om Brannportal her.

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post