Flerspråklig nettside for Kvennan Fly Fishing

Om Kvennan Fly Fishing

Kvennan Fly Fishing tilbyr ett av Norges beste strekninger for fluefiske i den øverste delen av elva Glomma. Sonen starter ved Eidsfossen og strekker seg til Abrua bro - 15,2 km totalt. Her kan du fiske både ørret og harr.

Oppdrag

Til nå har Kvennan Fly Fishing fokusert mot det internasjonale markedet med nettside kun på engelsk. Pga. reiserestriksjoner i mange land har det ikke vært så mange fisketurister som før. Derfor ville de nå ut til flere norske fiskere.

Nettsiden kvennan.com hadde mye god informasjon, men var ikke mobilvennlig og hadde kun informasjon på engelsk. Oppdraget ble dermed å lage en nettside med mye av det samme innholdet, bare pakket inn i et nytt design med bedre brukervennlighet.

Løsning og ferdig resultat

Vi startet med planlegging og strukturering av alt innholdet som skulle bli med over på den nye nettsiden. Det var fra før mye bra tekstinnhold som måtte inn i en mer moderne nettside med bedre struktur. 

Innhold som fra før hadde separate sider ble slått i sammen til litt større sider som kommer til å få større autoritet i Google når det kommer til søk.

Søkemotoroptimalisering

Som med alle nettsider vi bygger, gjør vi grunnleggende SEO-arbeid, spesielt da på det som går på teknisk SEO. Det arbeidet går med på å optimalisere bilder, sørge for at ingen sider blir for tung og at brukere havner på riktig språkversjon som samsvarer med lokasjon.

2 nettsider i 1

En del av oppdraget var å lage to versjoner av nettsiden, en på engelsk og en på norsk. Dette løste vi med at vi opprettet et såkalt network i WordPress som lar oss lage flere nettsider på ett domene.

Flerspråklig nettside involverer to versjoner der hovedsiden ligger på kvennan.com mens den norske versjonen er i prosessen med å bli oversatt og kommer på kvennan.com/no/

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev: