Livestream for UKM

Om UKM

UKM - Ung Kultur Møtes er et offentlig kulturtiltak for å skape en møteplass for ungdom mellom 13 og 20 år. Her kan man møte likesinnede og samtidig utvikle eget talent. Alle kulturelle uttrykk er velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. UKM arrangeres hvert år over hele landet.


Oppdrag

Årets UKM på Os, i likhet med flere andre arrangementer, kunne ikke gjennomføres fysisk på grunn av COVID - 19. UKM Os ønsket likevel å tilby bygdas kulturentusiaster en alternativ løsning, og kontaktet dermed oss med et ønske om livestream/direktesending av arrangementet. I forkant av selve direktesendingen 9.mars, ble vi bedt om å produsere en variasjon av videoklipp for å skape en mest mulig underholdende direktesending. Av samme grunn skulle vi også fotografere kunst og lage en kreativ presentasjon av dette.


Løsning og ferdig resultat

Vi gikk inn i dette oppdraget med stort engasjement, og la umiddelbart gode planer for gjennomføring. Arbeidet startet med produksjon av innklipp for å gjøre direktesendingen ekstra spennende. I den forbindelse valgte vi å gjøre ett par intervjuer med TuVeia, Marianne Pentha og Kirsti Sæter. Alle har selv vært deltagere i UKM tidligere, og har god erfaring fra musikkbransjen. På den måten kunne ungdommen og seerne lære og bli inspirert av deres innspill. I tillegg filmet vi et dansenummer fra ungdommer på Os i ekte "Annie" - stil.

De kunstneriske bidragene ble fotografert og presentert gjennom programmet Da Vinci Resolve, som senere ble inkludert i selve direktesendingen på samme måte som innklippene.

Selve direktesendingen ble en suksess, hvor vi opplevde særdeles få problemer underveis - heldigvis. Totalt brukte vi 10-12 timer på selve gjennomføringen av arrangementet, inkludert opprigg, testing og nedrigg. Livestream av UKM Os 2021 kan du se i sin helhet nedenfor.

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post