Markedsføring for Grillhuset Røros

Grillhuset Røros

Om Grillhuset Røros

Grillhuset Røros er restauranten som gir deg en unik matopplevelse gjennom kombinasjonen av ferske, lokale råvarer, dansk håndverk og franske teknikker. 

Oppdrag

Grillhuset Røros kom til oss med ønsket om en ny nettside med mulighet for bookingsystem. Et annet behov var videoproduksjon som skulle heve og vise frem kokke. Poul Lysdal, samt bistand til form og uttrykk i restauranten for å tiltrekke flere gjester. Grillhuset Røros ønsket seg også en markedsplan til bruk i egen markedsføring av restauranten.

Løsning og resultat

I samarbeid med Grillhuset Røros valgte vi å bygge en moderne, tiltrekkende og enkel nettside som er søkemotoroptimalisert til relevant marked. Nettsiden fikk også et ryddig bookingsystem som forenkler hverdagen. Videoproduksjonen resulterte i tre ulike videoer - tilpasset både sosiale medier og nettsiden. Videoene forteller blant annet om Poul som kokk og daglig leder, verdien av de lokale råvarene som leveres og hvorfor et måltid hos akkurat denne restauranten gir en uvanlig høy verdi. Vi har også fotografert deler av restauranten, samt utformet reklameplakater til utvendig bruk.

Nettside Grillhuset

Dette sier Grillhuset om oss

"Som en nylig startet restaurant trengte vi en partner som kunne håndtere våre digitale plattformer, utforme markedsføringsplaner, markedsføring og videoproduksjon. Fra starten, og så langt, har det vært et godt og fruktbart samarbeid, og vi har opplevd det som profesjonelt. Forestillingen har matchet det som ble tilbudt. Alle ansatte på Marketmap møter oss alltid med et smil og en vilje til å lykkes med oss. Marketmap med Eirik, Owen og Marte får våre varmeste anbefalinger."

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post