Foto og merkevarevideo for Klive AS

Om Klive AS

Sensommeren 2021 skiftet Nord-Østerdal kraftlags nettselskap navn fra NØK Nett AS til Klive AS. Dette ble pålagt fra NVE, da kraftlaget som eier av strømnettet skal være helt nøytrale - uten å kunne kobles til andre selskap. 

Nettselskapet Klive har 37 ansatte, fordelt på montører og planingeniører for strøm og fiber. Hovedkontor, lager og driftssentral ligger på Tynset, og i tillegg opererer de med montøravdelinger i Alvdal og Rendalen.

Oppdrag

Arbeidet med å etablere en ny profil og visuell identitet for NØK Nett/Klive ble ledet av Haus Byrå. Marketmap ble etter hvert kontaktet med en forspørsel om å bidra til å produsere foto og en merkevarevideo til dette. Vi fikk overlevert tydelige ønsker og retningslinjer for oppdraget - som for øvrig skulle utføres iløpet av ganske kort tid og i all hemmelighet. Umiddelbart tenkte vi at dette var noe som hadde potensiale til å bli skikkelig rått.

Løsning og ferdig resultat

Prosessen startet med gode møter i samarbeid med kunde og Haus Byrå for å få en forståelse av hvordan denne merkevaren ønsket å presentere seg selv. Hovedpoenget var selvfølgelig å trekke frem hva som faktisk ligger i navnet "Klive". For NØK Nett/Klive er dette et navn som svært godt beskriver både hvem de er og hva de jobber med - nemlig å bevege seg opp og frem, selv om det er krevende og til tider tøft. "Å klive" er i tillegg et dialektutrykk som de fleste i regionen kjenner, i følge daglig leder Frode Eggestad. Videre ble vi fortalt viktigheten av å få frem utsikt over dalen for å vise i hvilken skala disse menneskene jobber.

Som en avsluttende del av planleggingsfasen utarbeidet vi så en dreiebok. Denne ble fulgt til punkt og prikke - både ved produksjonsdagen og i tiden etterpå i forbindelse med ferdigstillelse og redigeringsarbeid. Stillfoto ble også produsert og ferdig redigert - med de tilsvarende holdepunkter som merkevarevideo.

DAGLig leder/ceo: frode EGGESTAD | klive AS

"Etter en presentasjon av seg selv, var Marketmap et enkelt valg for oss til å lage filmen som presenterer animasjonen i Klive. At de også har lokal tilhørighet innenfor vårt forsyningsområde var midt i blinken. Vi er meget godt fornøyd med resultatet av både film og bilder, og vil på det sterkeste anbefale Marketmap til andre".

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post