Brukeropplevelse og salg i fokus med ny nettside for Røros Fjellby

Røros Fjellby webdesign

Om Røros Fjellby

Røros Fjellby er et allerede godt etablert hyttefelt med 160 hytter ved foten av Hummelfjell i Os Kommune, kun 15 minutter fra Røros. Rett ved siden av hyttefeltet finner du også flere alpinbakker og skiløyper.

Oppdrag

Røros Fjellby kontaktet oss i forbindelse med et ønske om å fornye sin egen nettside. Nettsiden skulle både selge hyttetomter og billetter til alpinsenteret. Det skulle også være mye informasjon om andre aktiviteter og tilbud i nærområdet.

Et annet oppdrag var også å selge en hytte som var bygget i hyttefeltet. Hytta hadde blitt bygget et år tidligere, men så langt var det ingen som hadde meldt sin interesse.

Løsning og resultat

En god del arbeid ble lagt ned på strukturering av nettsiden. Mye innhold skulle inn og med såpass mange forskjellige tilbud var det viktig med en god struktur og navigasjon.

Når en nettside dekker et såpass bredt spekter av tjenester eller tilbud er det viktig at de som kun vil ha informasjon om en spesifikk ting ikke blir overlumpet med annet informasjon.

En person som vil kjøpe heiskort i alpinbakkene har ingen interesse av tomter til salgs i hyttefeltet. 

Når man kommer inn på nettsiden blir man møtt med de forskjellige tilbudene med en gang. Bestill heiskort, se hyttetomter, overnatting osv. Med andre ord, rett på sak der besøkende ikke trenger å lete rundt etter informasjon.

Effekten av en nettside som er riktig optimalisert

Organisk søkeord

Bildet over viser hvor mange organiske søkeord nettsiden rangerer for. Den røde streken merker lanseringen for nettsiden.

SEO

103

Flere organiske søkeord totalt

9

Flere søkeord i topp 10

2

Flere søkeord i topp 3

Slik solgte Marketmap hytta med målrettet kampanjer på SoMe

Koivollveien 5 er adressen til hytta som ingen ville kjøpe. Det ble derfor bestemt at Marketmap skulle gjøre et forsøk på å selge hytta ved bruk av video og målrettet kampanjer på sosiale medier.

Det ble laget videoer og landingsside med informasjon om hytta og dens flotte beliggenhet i Røros Fjellby. Videoene, siden og kampanjene sett i helhet ble en stor suksess og det var til slutt flere interesserte. 

En liten stund senere ble hytta solgt.

Hvis annonsekampanjene er spisset nok og alt rundt med landingsside og innhold ligger til rette så er det ikke vanskelig med salg av "det uselgelige".

Dette sier Røros Fjellby om oss

"Marketmap har laget ny hjemmeside og i tillegg laget en del bilde- og videomateriale for oss. Vi er kjempefornøyd med prosessen med hjemmesidene og de er lett å samarbeide med. Setter pris på den lokale tilhørigheten slik at det er kort vei fra planleggingsbordet til utførelse. Gode sparringspartnere i kreativ idèmyldring. Veldig dyktige på bilde- og video. Anbefales på det sterkeste!"

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post