Videoproduksjon for Os mannskor - Østerdalen

Os Mannskor

Om Os mannskor - Østerdalen

Os mannskor - Østerdalen består av ca. 40 menn fra den yngre og eldre garde, og dirigent en Jo Ryen. Leder for koret er Steinar Simensen.
 

Oppdrag

Julen 2020 ble vi kontaktet av Os mannskor - Østerdalen og Os kommune med et ønske om å digitalisere den årlige julekonserten som følge av at covid-19 satte en stopper for dette. Vi takket selvfølgelig ja, og koret forberedte tre ulike sanger de ville fremføre i samspill med Kirsti Sæther på ett par av disse. 

Løsning og ferdig resultat

Ordfører, Runa Finborud, ønsket å innlede konserten med en kort tale på vegne av Os kommune, hvorpå Jo Ryen videre presenterer opplegget for konserten. Vårt fokus ble naturligvis å fremheve en viss julestemning, samt samholdet og flyten i gruppa. I tillegg var vi opptatt av at videoen skulle gjenspeile julehøytiden som varm, lun og rolig. Sang og toner fikk sitt helt spesielle preg, og mye tyder på at innbyggerne i Os kommune satte stor pris på det hele. 

Korets dirigent, Jo Ryen er musikklærer og en meget habil lydteknikker. Det var han som gjorde opptakene av lyden og gjennomførte ettearbeidet på sporet før Marketmap "limte" det inn sammen med våre bildeopptak. 

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post