Vekst i Os

vekst i os

Om Vekst i Os

Vekst i Os jobber for å løfte frem Os kommune og alt denne har å by på av folk, foreninger, fritidsaktiviteter, natur, bo- og jobbtilbud, institusjoner, bedrifter osv.

Oppdrag

Oppdragene for Vekst i Os har vært mange og fortsetter i fremtiden. Vi har siden 2019 vært en solid støttespiller når det kommer til videoproduksjon, foto, generell markedsføring og annonsering, samt webutvikling og SEO.

Målene har alltid vært å skape oppmerksomhet om Os kommune, samt fremheve mulighetene og det som er bra med å bo her. Vekst i Os skal få flere tilflyttere hit og som navnet sier, skape vekst i den lille kommunen nord i Innlandet.

Hva er Marketmap sine arbeidsoppgaver i Vekst i Os?

Nettside

Marketmap tar seg av den daglige driften av nettsiden. Dette inkluderer legge ut ledige stillinger, boliger til salgs og nytt innhold.

Sosiale medier

Vi holder Vekst i Os sinne sosiale kanaler i gang. Dette gjelle Facebook og Instagram der lokale og andre ikke så lokale engasjerer seg i våre innlegg.

Annonsering

Marketmap tar også kontroll over annonseringene som er en viktig del av å gjøre folk oppmerksom på Os som bokommune og tilbudene vi har.

Løsning og resultat

Nettside

Vi startet tidlig med å etablere en hjemmebase for Vekst i Os - altså en nettside hvor folk som er interessert i Os som en bo- og arbeidskommune kan finne informasjon og lese om mulighetene som finnes.

Aktuelt innhold som ledige stillinger, boliger til salgs og arrangementer blir også lagt ut regelmessig. Man finner alltid nytt innhold på vekstios.no

Her kan du lese mer om hvordan vi hjelp Vekst i Os til å rangere høyt i Google

Annonsering

Annonser har vært en viktig kilde til trafikk og synlighet. Hovedsakelig har det blitt, og kjører det fortsatt, annonser på Google ads. Det er annonser som fanger opp de som konkret søker etter bolig, jobb og lignende. Det er også blitt laget kampanjer på Facebook og Instagram for å skape oppmerksomhet rundt Os til de som ønsker å flytte ut av byen og til et mer landlig område.

Sosiale medier

Marketmap har også kontrollen over de sosiale kanelene Vekst i Os bruker. Der legger vi ut aktuelle innlegg, samt informasjon om Vekst i Os og det som skjer i hele kommunen. De fleste som følger kanalene er lokale, men det er også mange som bor utenbygds som holder et øye med hva som skjer i Os.

Videoproduksjon

Tidligere har Marketmap laget flere videoer for Vekst i Os. Disse videoene har omhandlet menneskene, aktivitetene og arbeidsplassene som finnes her. 

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post