Videoannonser og foto for Nordli Gård

Nordli Gård

Om Nordli Gård

På Nordli Gård i Brydalen holder de på med birøkt, honningproduksjon, hundekjøring, samt utleie av seter på fjellet og fiske-hytte.

Oppdrag

Nordli Gård kontaktet oss med en forespørsel om videoproduksjon og foto av deres helt særegne honning. Noen av stikkordene for produksjonen skulle være; helt ren - 100% naturlig rå honning, helsebringende, nektar fra uforurenset røsslyng, samt vakker og ren høyfjellsnatur.

Løsning og resultat

Vi ankom Brydalen med en plan om å løfte produktene med respekt, nærhet og kjærlighet - på en så enkel måte som mulig, men likevel iøynefallende. Resultatet ble tre ulike produktvideoer som fremhever honningen i noen av svært mange rette element - i frokostblanding, som topping på ribbe og til ost, kjekt og vin. Her har vi forsøkt å løfte frem honningen som noe naturlig, jordnært, smakfult, samlende og helsefremmende. Nordli Gård mottok også en bunke med foto av sine produkter som de fritt kan bruke på nettside og i sosiale medier.

Vi hadde Marketmap på besøk en dag på Nordli Gård for filming og bildetaging av våre produkter. Kvaliteten på film/bilder, klipp og redigering var helt super. Vi er veldig fornøyd med resultatet av dette oppdraget.

Nordli Gård

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev: