Videoannonser og foto for Nordli Gård

Nordli Gård

Om Nordli Gård

På Nordli Gård i Brydalen holder de på med birøkt, honningproduksjon, hundekjøring, samt utleie av seter på fjellet og fiske-hytte.

Oppdrag

Nordli Gård kontaktet oss med en forespørsel om videoproduksjon og foto av deres helt særegne honning. Noen av stikkordene for produksjonen skulle være; helt ren - 100% naturlig rå honning, helsebringende, nektar fra uforurenset røsslyng, samt vakker og ren høyfjellsnatur.

Løsning og resultat

Vi ankom Brydalen med en plan om å løfte produktene med respekt, nærhet og kjærlighet - på en så enkel måte som mulig, men likevel iøynefallende. Resultatet ble tre ulike produktvideoer som fremhever honningen i noen av svært mange rette element - i frokostblanding, som topping på ribbe og til ost, kjekt og vin. Her har vi forsøkt å løfte frem honningen som noe naturlig, jordnært, smakfult, samlende og helsefremmende. Nordli Gård mottok også en bunke med foto av sine produkter som de fritt kan bruke på nettside og i sosiale medier.

Vi hadde Marketmap på besøk en dag på Nordli Gård for filming og bildetaging av våre produkter. Kvaliteten på film/bilder, klipp og redigering var helt super. Vi er veldig fornøyd med resultatet av dette oppdraget.

Nordli Gård

Hver dag setter vi virksomheter på kartet

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?