Videoproduksjon og landingsside for Os Trekultur

Os Trekultur

Om Os Trekultur

Os Trekultur produserer tradisjonsrike treprodukter, noe som gjenspeiles i bedriftens navn “Trekultur”. Produktspekteret er vidt, og spenner fra utvendige omramminger for dører og vinduer til listverk, golv og vakre himmelsenger.

Oppdrag

Os Trekultur har lenge drevet  sin virksomhet med et nøye fokus på å bli mer bærekraftig i form av små forbedringer eller større løsninger. De ønsker å gjøre en forskjell, og ikke minst inspirere andre til å gjøre det samme. Derfor kontaktet de oss med et ønske om hjelp for å fremheve dette fokuset - gjennom videoinnhold og egen landingsside. Oppdraget passet oss meget bra, da vi selv bryr oss mye om miljø- og bærekraft, og vi har god kunnskap om hvor viktig dette er for merkevarers omdømme.


Løsning og ferdig resultat

Vi valgte å løse oppgaven ved å lage en kort, men informativ og engasjerende video. Målet med denne var først og fremst å vise alle de ulike tiltakene for en mer bærekraftig verden - store som små. Solceller, LED - lys, egen flisfyringsovn, videokonferanser, klimastyring for de ansatte, søppelsortering og egen transport er faktorer vi har valgt å trekke frem. I tillegg ønsket vi å inkludere bedriftens egne ord og tanker i tilknytning til dette, slik at videoen ble mest mulig autentisk og ekte. Ikke minst var det viktig å koble Os Trekultur til den store sammenhengen - dersom vi alle gjør litt, kan det hele bli litt bedre. Landingssiden inneholder mye av den samme informasjonen i tekstform - inkludert bilder. Slik har vi implementert bærekraft som en viktig del av merkevarens identitet og personlighet.

Se landingssiden for bærekraft her.

Lite, lokalt firma som virkelig er på! Rask levering, kjapp feedback og stor kompetanse både på SEO, video og innholdsproduksjon.

Os Trekultur

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post