fbpx

PROSJEKTER 

​​

MARKETMAP SKAPER RESULTATER MED DIGITAL MARKEDSFØRING 

Soloppgangen Helse og Miljø selges

Vi fikk æren av å lage en digital kampanje for Randi og Ingolf som har drevet Soloppgangen i Gata på Røros i over 30 år. Anledningen var at de ønsker å selge butikken, og de ville gå grundig til verks med å finne sin rette arvtager. Resultatet ble filmproduksjon, og kampanjer i sosiale medier. Blant annet ble Facebook og Instagram brukt for å spre budskapet.

Marketmap AS - prosjekter

Brannvernsvideo for Verjåtunet sykehjem

For å få en mer kostnadseffektiv og tidsbesparende rutine for opplæring av brannvernsrutiner blant de ansatte, laget vi et nytt digitalt system for omsorgstjenesten i Os kommune. Denne inneholder opplæringsfilm, spørreskjema via Google og samlet oversikt over brannvern på nett. Dette sparer Verjåtunet sykehjem for mye arbeid, og de kan lettere dokumentere de ansattes resultater på spørreundersøkelsen.

Rekrutterte ny daglig leder på Facebook

Gjennom målrettede kampanjer i Røros Alpinsenter Hummelfjell sine egne kanaler, bidro vi til at de fant sin drømmekandidat som ny daglig leder. Også her jobbet vi med film med mål om å få ut budskapet. Annonser på Facebook og andre aktuelle kanaler nådde over 23.000 aktuelle kandidater. Kampanjen endte med ansettelse av en kandidat som vår oppdragsgiver var godt fornøyd med. 

FILMPROSJEKTER

play

Film om oppvekst i Os kommune

play

Soloppgangen Helse og Miljø

play

Femundløpet feirer 30 år!

play

Rekruttering for Røros Alpinsenter!

play

Tynset Bil og MC merkevarebygging

play

Primar i Folldal om baccalao

play

Merkevarebygging for Femundløpet

play

Dugnadsånden i Os kommune

play

Skiskyttermiljøet i Os kommune

play

Rekrutteringsfilm for OS ID

play

Langøien Grus og Transport

play

Marketmap AS dititale tjenester

SØK OG INNHOLD

Slik hjelper vi Vekst i Os AS å ranger på side 1 i Google

Kan en liten aktør rangere på side 1 i Google i konkurranse med Finn.no, Minside.no, Facebook og andre store nettsteder? Svaret er ja!

“For oss er det viktig å skape innhold og bidrag som står i sammenheng med kundenes mål.”

Marketmap AS

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vi jobber med varierte oppdrag innenfor digital markedsføring, men vi har alltid som utgangspunkt at våre bidrag skal bidra til din måloppnåelse. Fortrinnet med Marketmap er at vi tenker langsiktig. Det vil si at vi jobber med deg over tid for å oppnå gode resultater. Det finnes ingen snarveier med digital markedsføring, og derfor jobber vi med dine mål etter målrettede kampanjer. Dette gir deg bedre utbytte av tjenestene.