Hei! Mitt navn er Eivind, og jeg stikker hodet innom bloggen for å fortelle om mitt opphold hos Marketmap i forbindelse med PRYO - uke 2021.

Mandag
Jeg startet oppholdet mitt hos Marketmap på mandag 03.05 klokken 09.00. Det aller første som skjedde var at jeg ble introdusert for de som jobber i Marketmap. Deretter startet vi  dagen med et morgenmøte her på kontoret. Vi hadde med oss Jostein Sundfær for å gi tilbakemelding på Brannportal. Resten av møtet gikk vi gjennom hva planen for uken skulle være. Under møtet fikk jeg beskjed om at jeg skulle styre alle sosiale medier for Marketmap denne uken. Når møte var ferdig, så tok Eirik med meg ut får å fly drone. Resten av dagen gikk med til å redigere bilder. 

Tirsdag
Tirsdagen møtte jeg opp på kontoret klokken 08.00 for å pakke utstyr til vi skulle filme 17.mai underholdning samme dag. Det tok rundt 20 minutter. Tilbake på kontoret pakker vi ut, og redigerte innholdet vi hadde tatt opp. Jeg jobbet deretter med markedsføring på sosiale medier sammen med Marte. Senere på dagen hadde vi et lengre møte med en kunde ved navn Prestegardsåsen Hyttefelt. 

Onsdag
Dagen startet med at jeg møtte opp på kontoret klokken 08.30. Når jeg var kommet igang så startet jeg å  sette sammen en reklamefilm for Primar AS. Når jeg var ferdig med det, så fikk jeg se over en nettside sammen med Owen som Marketmap har ansvaret for. Etter det vurderte jeg en ferdig film som Marketmap har lagd om kølbrenning i Nørdalen, og ga mine tilbakemeldinger. På slutten av dagen tok jeg bilder av diverse utstyr for Marketmap.

Torsdag
Torsdagen startet med at jeg kom på kontoret klokken 08.30.  Deretter startet jeg med å se over bildene jeg hadde tatt dagen før, og slettet de jeg ikke var fornøyd med. Når klokken nærmet seg 10.00, så pakket vi ned utstyret for å dra å filme 17.mai tale fra 10.klasse ved Os skole. Når vi kom tilbake på kontoret så fortsatte jeg med å redigere bildene som jeg hadde tatt dagen før. Når jeg var ferdig og fornøyd med resultatet, så begynte jeg å skrive på et blogginnlegg til neste uke. 

Fredag
Jeg startet dagen klokken 09.00 på kontoret. Det første jeg begynte med var å skrive et blogginnlegg. Når jeg var ferdig med det så fikk jeg et lite oversiktsbilde på regnskap osv. av Eirik. Når klokken ble 13.00 så reiste vi opp i skitrekket for å filme 17.mai talen til Runa. Vi brukte resten av dagen på det. 

Sammendrag
Jeg synes generelt at denne uken har vært en kjempefin og lærerik opplevelse for meg som en 15 år gammel gutt. Hele gjengen har vært hyggelig, og tatt bra vare på meg. Jeg er helt sikker på at alle som kommer borti denne gjengen vil få samme opplevelse som meg. Marketmap er en bedrift med stort engasjement og mye stå - på vilje, og jeg tror de vil være en perfekt bedrift å være gjennom PRYO - uke i fremtiden også. Man får oppleve mye nytt, og man får en veldig variert uke. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med uken min her hos Marketmap. 

- Eivind.K.Dalløkken

Andre innlegg

Vi bytter navn til Heliks

Vi bytter navn til Heliks

Hvordan bli synlig i Google i 2022

Hvordan bli synlig i Google i 2022

Innhold som konverterer

Innhold som konverterer

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert? Meld deg på vårt nyhetsbrev!