SOSIALE MEDIER

Marketmap hjelper deg med SoMe

Mange bedrifter velger i dag å ansette eksterne ressurser til å styre markedsføring og innholdsproduksjon i sosiale medier - enten fordi de mangler kompetanse og erfaring, eller på grunn av manglende kapasitet til å prioritere de sosiale mediene.

Vi i Marketmap synes din bedrift fortjener en velfungerende og tilpasset løsning for å gjøre dette enklere. Derfor har vi laget pakkeløsninger som imøtekommer ditt utgangspunkt og behov. Du får også en helt annen forutsigbarhet gjennom vår fastpris.

Med oss får du ekte kompetanse, erfaring og utstyr. Er du klar for å lene deg tilbake og rette mer av konsentrasjonen mot resten av kjernevirksomheten din?

MINIPAKKEN

Denne pakken passer for deg som sitter på mye godt innhold å publisere, men som ikke har tid til å distribuere dette ut på Facebook og Instagram. Vi overtar kontoene dine og sørger for jevnlig aktivitet innenfor avtalt tidsramme. Dette innebærer 2-3 innlegg i uken per plattform, som betyr 48-72 innlegg totalt for 6 måneder.

GRUNNPAKKEN

Mangler du både innhold og tid til å drive markedsføring i SoMe? Med denne pakken tar vi oss tid til å komme for å fotografere og utforme nok innhold. Deretter overtar vi kontrollen for Facebook og Instagram, og sørger for å publisere 2-3 innlegg i uka per plattform, som gir 48-72 innlegg totalt av høy kvalitet på 6 måneder. På toppen av dette setter vi opp målrettede annonser i nevnte kanaler som selvfølgelig også blir fulgt opp av oss til det beste for deg.

TOTALPAKKEN

Med totalpakken gjør vi alt for deg slik at du får større frihet til å prioritere andre viktige oppgaver. Pakken inneholder en grundig utformet SoMe strategi, foto og innholdsproduksjon, 2-3 innlegg i uka samt annonsering i de nevnte kanaler. Dette følges opp kontinuerlig under avtaletiden. Du kan også være trygg på at vi følger opp all aktivitet og henvendelser i dine kanaler gjennom kontortiden 9-17.

minipakkeN
 

En god start. Etabler en tilstedeværelse og synlighet i dine kanaler.

 

NOK

 

6000

 

/md

 

Pris eks. mva.

  • Innholdsproduksjon
  • 48-72 innlegg
  • 6 måneder avtaletid
TOTALPAKKEN
 

Få maksimalt ut av ditt potensiale. Denne pakken har alt du trenger.

 

NOK

 

22 000

 

/md

 

Pris eks. mva.

  • Foto
  • Innholdsproduksjon
  • SoMe strategi
  • Annonsering
  • Oppfølging i kontortid 09-17
  • Mulighet for videoproduksjon
  • 12 måneder avtaletid

LEGG TIL VIDEOPRODUKSJON

Oppnå enda bedre resultater i sosiale medier gjennom videoinnhold av høy kvalitet.

Uansett hvilken pakke du velger kan du legge til videoproduksjon til en fordelaktig pris. 

Les hvorfor du bør prioritere videoinnhold til dine kanaler.

Vi tar for øyeblikket imot nye henvendelser!

Trenger din bedrift hjelp med markedsføring eller lurer du på hva det vil koste for noe?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Send en forespørsel