E-LÆRING

Opprett din helt egen e-læringsportal i dag.

e-læring

Trenger din bedrift en effektiv og tidsbesparende opplæring av ansatte? Vi hjelper deg med å utvikle en egen plattform for opplæring.

Leverandør av e-læring

Marketmap er leverandør av e-læring og nettkurs for bedrifter i hele Norge. Vi kan tilby både en fullverdig e-læringsplattform på ditt nettsted der du har full kontroll over nettkursene dine, samt produsere læringsmateriale som videoer og animasjoner som formidler det du ønsker å lære bort på en effektiv måte.

Plattform for nettkurs

Vi bruker et system som enkelt kan kjøres på alle WordPress-sider. Systemet kan også bygges inn på et subdomene hvis ikke nettsiden din bruker WordPress. Dermed holder du nettkurset og nettsiden din separert hvis du ønsker det.

Læringsmateriale

Alle nettkurs trenger innhold. Du har sikkert mye materiale allerede som kan bearbeides til videoer og animasjoner som gjør det mer engasjerende for de som tar nettkurset. Marketmap tilbyr også videoproduksjon og animasjon. Filmingen kan foregår enten på lokasjon eller i studio.

Hvorfor video og animasjon?
Vår erfaring er at video og animasjoner gjør nettkurset mer engasjerende og spennende for de som lærer, som igjen gjør at kursdeltagerne husker mer av det de blir lært.

Brannportal.no

Nettkurs brannvern

Brannportal er en nettside som Marketmap har utviklet i samarbeid med Invasjon Norge. Nettstedet tilbyr dokumentert og effektivt opplæring i rutiner og ansvar for de ansatte ved en mulig brann.

Brannportal er hovedsaklig rettet mot institusjoner og hoteller, men også vanlige bedrifter kan ta i bruk portalen.

Innholdet i nettkurset er også laget av Marketmap sammen med de ønskene og kravene hver enkelt arbeidsplass har. Hver arbeidsplass er unik og derfor er læringsmaterialet også tilpasses hver arbeidsplass for best mulig resultat av opplæring.

Ta en uforpliktende prat med oss om e-læring

Ønsker du å lage en portal for opplæring, men trenger en samarbeidspartner? Vi er her for å hjelpe deg.

Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post