LIVESTREAM

Vi har utstyr og kompetanse til å hjelpe deg med direktesendinger.

Livestream

Som følge av endringer i tiden og utvikling av nye teknologiske løsninger, kan man nå følge fysiske events fra hvor som helst. Koronaviruset i seg selv har bevist at fysiske møter like gjerne kan utføres digitalt. Med direktesendinger forenkler man dermed møtevirksomhet, konserter og andre arrangementer. Flere velger nå å benytte seg av denne løsningen. Det har også fått en større virkning mot dagens algoritmer på Facebook og YouTube, da video - streaming legger seg høyere i feeden sammenlignet med mye annet innhold. 

Vi hjelper deg gjerne med å kjøre direktesendinger av arrangementer, konserter eller andre viktige begivenheter du ønsker å dele direkte med omverdenen - både på Facebook og YouTube.

Velg din plattform

Youtube livestreaming

YouTube Live

Med direktesending på YouTube kan du streame til ditt publikum direkte på plattformen, eller du kan bygge live videoen inn på din nettside.

Facebook livestreaming

Facebook Live

Facebook live gjør det enkelt å nå ut til dine følgere og fans i nåtid. Hvorfor ikke prøve en mer profesjonell direktesending som engasjerer dine følgere.

Har du en annen plattform du vil streame innhold på? Ta kontakt og fortell oss hvor du ønsker å kjøre en direktesending.

Ønsker du en video i stede for en direktesending? Se videoproduksjon.

Hver dag setter vi virksomheter på kartet

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?