Markedsføringspakken

Digital markedsføring

Lag din helt egen pakke

Er du en av dem som har behov for en kombinasjon av flere tjenester innen digital markedsføring? Kanskje er du en start-up og har behov for veldig mye, eller du er vel etablert men ønsker for eksempel å satse på noe nytt for å skille deg ut. Med oss kan du plukke og velge det du vil til en samlet pakke som passer for akkurat deg. Til gjengjeld gir vi deg en lavere timespris, og fortsatt får du den samme gode kvaliteten og tilgang til all vår kompetanse og våre verktøy. Så hva venter du på?
 Sett sammen din drømmepakke i dag.


Plukk og velg mellom disse tjenestene:

Webdesign og SEO

Har du behov for en helt ny nettside, eller trenger å friske opp den gamle? Vi lager webdesign tilpasset ditt behov, din personlighet og din historie. SEO er alltid inkludert. Les mer om SEO her, eller om webdesign her.

Markedsplan og digital strategi

Uten mål og mening, duger bedriften ikke. For å prestere godt på markedet med din merkevare vil du derfor  trenge en grundig markedsplan og digital strategi. Vi har utdanning innenfor akkurat dette, og utformer disse i tett dialog med deg slik at din bedrift vokser så godt som overhodet mulig. Les om hvorfor du bør ha en markedsplan her.

Sosiale medier

Vi har også svært god kompetanse og erfaring når det gjelder markedsføring i sosiale medier. Ønsker du å overlate dette arbeidet til oss? Vi planlegger, distribuerer og følger opp alt av innhold i dine valgte kanaler for å gi deg best og mest mulig synlighet på markedet. Les hva vi har skrevet om markedsføring i sosiale medier i 2021.

Annonsering 

Med annonsering kan du nå ut til din målgruppe på en presis og effektiv måte. Vi setter opp annonser på vegne av deg, og kontrollerer og passer på at disse gjør en god jobb for deg. 

Foto og videoproduksjon

Markedsføring i dag er ingeting uten foto og videoinnhold. Vi utfører både stillfoto og videoproduksjon tilpasset deg som kunde. Med riktig kompetanse, utstyr og verktøy forteller vi din historie og formidler ditt budskap slik du ønsker. Se vårt bibliotek av videoproduksjoner her. Vi har også skrevet om hvorfor du bør fortelle din historie her.


Bli synlig i dag!

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?

Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på digital markedsføring? Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Navn
E-post