SEO

Bli mer synlig på nett ved hjelp av vår ekspertise på søkemotoroptimalisering.

Kunsten å rangere høyt

Poenget med søkemotoroptimalisering (ofte forkortet SEO) er på en teknisk eller innholdsmessig måte å øke synlighet i søkemotorer som Google, Bing, Yahoo etc.

Målet er å rangerer så høyt som mulig på en type søkefrase i et organisk søk, helst et ord eller en setning som har et stort søkevolum per måned men fortsatt er relevant til det din bedrift holder på med.

Vi i Marketmap tilbyr ikke bare teknisk rådgivning, men hjelper deg også med å skape innhold med kvalitet og som stemmer overens med det du måtte ønske å rangere bedre på. Vi spesialiserer oss på digital markedsføring og kan tilby en helhetlig pakke med webdesign, SEO og filmproduksjon som sammen er med og løfter hele nettsiden.

Les mer om vår gratis SEO analyse.


Hvordan vi hjalp en liten aktør til å rangere på side 1 i Google

Konkurransen om førstesiden i Google kan være hard. Særlig når store aktører som finn.no, facebook og andre store bedrifter ofte fyller toppen av søkesiden.

Vekst i Os AS er en liten bedrift som vi hjalp med rangere i topp 4 i Google med søkeordet "småbruk til salgs", som blir søkt på flere tusen ganger i måneden.

Effekten av å havne så høyt oppp i Google på en så populær søkefrase var en dobling av trafikk og siden "Småbruk til Salgs" endte opp med å bli den mest besøkte siden.

Les mer om hva vi gjorde for Vekst i Os her.

Økt synlighet gir mer trafikk som betyr flere potensielle kunder

Viste du at ca. 60% av klikkene i et organisk Google søk går til den som rangerer nummer en? Ca. 15% går til plass nummer to og den som havner på plass nummer 10 får i underkant av 1% av klikkene.

Hvor du havner i et Google søk har mye å si hvor mange besøkende du får på siden din.


Vi tar for øyeblikket imot nye henvendelser!

Trenger din bedrift hjelp med markedsføring eller lurer du på hva det vil koste for noe?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Send en forespørsel