Strategi og markedsplan

Nå dine mål på en effektiv måte

Strategier og markedsplaner setter selve taktikken og rammene for at du skal oppnå dine eller ditt spesifikke mål innenfor en gitt tidsperiode. De forenkler hverdagen din og sørger for en effektivisering av tid og ressurser. Skaff deg rett fokus med en markedsplan eller digital strategi fra oss i dag!


Hva inneholder markedsplanen?

Markedsplanen fra oss inneholder mål, visjon, målgrupper med tilhørende personas, konkurrentanalyse, spesifiserte markedstiltak, estimering av tidsbruk og budsjett. 

Hva inneholder den digitale strategien?

Den digitale strategien er spesielt rettet mot markedsføring i sosiale medier og settes i samspill med for eksempel nettsiden din. En slik strategi inneholder detaljerte beskrivelser rundt valg av kanaler og innhold, samt kvaliteten på dette. Den inneholder også en beskrivelse av annonsering, tidsbruk, budsjett, mål og målgrupper. 


Felles for begge er at de inneholder en god dose idemyldring og kreativitet for å forsøke å løfte din merkevare til ønsket nivå. Vi anbefaler dog at du har en bedriftsstrategi tilgjengelig før du velger å investere i en markedsplan eller digital strategi. Det vil forenkle prosessen både for deg og oss. Det vil også skape best mulig vekst for din bedrift.

Les mer om hvorfor du burde ha en markedsplan her.

Hver dag setter vi virksomheter på kartet

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?