Videoproduksjon

"Vi er ikke bare videoprodusenter. Vi er historiefortellere som sørger for at du blir sett og hørt på en måte som engasjerer, og som gjør at du huskes i morgen".

Småsetran
Røros Byantikvar

Sauer i Fjellet
Vekst i Os

SKREDDERSYDD video FOR DIGITALE KANALER

Vi i Marketmap kan tilby produksjon av video og animasjon tilpasset det formatet du ønsker å benytte ut mot de mest aktuelle digitale kanalene. Gjennom tett samarbeid forsøker vi å nå målene du har satt deg, og gjør vårt ytterste for at det visuelle budskapet skal nå ut til flest mulig mennesker - enten organisk eller gjennom annonsering.

Ta en uforpliktende prat med oss om videoproduksjon

Dette sier våre kunder om oss

Magnus

Røros Byantikvar

Marketmap AS har utført oppdragene på en god og effektiv måte. De har vist stor evne til å formidle budskap og innhold i prosjektene vi har samarbeidet om. Er særlig imponert over kvaliteten på videoproduksjonen med filming av landskap.

Ole

Budal bygdeutvikling

Vi i Budal Bygdeutvikling og Storbekkøya jernbrennerlag takker Marketmap AS for samarbeidet ved innspilling av film om jernframstilling i Budalen. Marketmap AS satte seg godt inn i prosessen rundt jernframstilling før vi startet innspillingen. Dette viser stort engasjement for prosjektet, noe som lettet arbeidet for oss og de var godt forberedt til en helg med filming. Det arbeidet vi gjorde måtte gå sin gang da alle prosesser bare kunne gjøres en gang.


Marketmap AS stilte med motiverte filmere som gjorde jobben profesjonelt rundt oss. De hadde mange fine ideer som gjorde at sluttresultatet ble meget bra. I ettertid har vi fått god hjelp til hvordan vi bør jobbe videre med filmen både for lansering og videre bruk. Vi kan anbefale Marketmap AS til alle som skal formidle eller ta vare på historie som skal filmes".


Dette produserer vi

Både vi og utstyret er kapable til det meste av utfordrende forhold, da flere av våre ansatte driver med forskjellige friluftsaktiviteter på fritiden. Vi har erfaring med produksjoner innen elvepadling, skikjøring, klatring og isklatring. Marketmap kan med andre ord tilby deg varierte videoproduksjoner - fra små reklamesnutter til større dokumentarer og kortfilmer. Hva ønsker du?

Video for bedrifter

Video av din bedrift og din unike historie. produkter og tjenester, bedriftslokaler, ansatte, lanseringer, prosjekter osv.

Video av arrangementer

Trenger du å dokumentere ditt arrangement? Vi gjør det gjerne! Konserter, lanseringer, webinarer, festivaler, livestream osv.

Rekrutteringsvideo

En rekrutteringsvideo skaper stor oppmerksomhet rundt din bedrift og ny ansettelse. Kombiner dette med annonsering så har du en utrolig god kampanje.

Reklamevideo

Spre budskapet om din tjeneste eller produkt og skap salg igjennom nettbutikken eller din fysiske butikk.

Videoproduksjon

Kundecase

Videoproduksjon for Os mannskor - Østerdalen Om Os

Videoproduksjon for Budal Bygdeutvikling Om Budal Budal er

Videoproduksjon og landingsside for Os Trekultur Om Os

Videoannonser og foto for Nordli Gård Om Nordli

Videoannonsering

Fordelene med videoinnhold er mange. I all hovedsak handler det om at video har en unik evne til å vekke oppmerksomhet slik at potensielle kunder faktisk legger merke til deg i strømmen av innhold. Det får folk til å stoppe scrollingen, rett og slett fordi det har en mer fengende og tiltrekkende effekt enn tekst. På toppen av dette kan du velge helt spesifikt hvem dette videoinnholdet skal nå ut til.

Med Marketmap i ryggen kan du være helt trygg på at du når frem med riktig budskap til riktig målgruppe.

Les mer om digital annonsering

Dronevideo

Marketmap har to sertifiserte droneoperatører i klasse RO2. Vi inkorporerer ofte dronevideo i mange av våre videoproduksjoner. Dronevideo gir deg muligheten til å vise frem fantastiske omgivelser fra et perspektiv de aller færreste har sett før.

Videoproduksjon kamera

Dette er vårt videoutstyr

Vi har kamera og lydutstyr av høy kvalitet og kan tilby ferdig video helt opp til 6K. Marketmap kan levere video i akkurat det formatet og formålet du ønsker.

  • BlackMagic Ursa Mini 4.6K
  • BlackMagic Ursa Mini
  • BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K

Eksempler på forskjellig typer video

Bevisstgjøring

Skolemat, Os kommune

Forklaring: Dette er en av to videoer i en serie som fokuserte på kjøkkenet på Verjåtunet sykehjem som lager mat til barne og ungdomsskolen i Os kommune. Videoen forteller historien gjennom alle ledd som gjør det mulig for elevene å nyte en varm lunsj to ganger for uka.

Mål: Målet var å skape bevisstgjøring, spesielt i regionen, om at elvene på Os skole får servert varm mat. Et annet mål var å vise alle leddene som er med på å gjøre dette prosjektet vellykket.

Resultat: Videoen ble lagt ut på Os kommune sin Facebook-side og fikk rask spredning med 9 000 visninger og over 200 likes i skrivende stund.

Rekruttering

Soloppgangen Helse og Miljø

Forklaring: Soloppgangen er en butikk alle som har vært på Røros kjenner til. De har en lang historie og trofaste kunder. Når det var tid for å finne nye eiere, valgte de å kontakte Marketmap for hjelp til å spre budskapet på flere digitale flater.

Mål: Lage videoer og landingsside som kombinert med bruk av annonsering på Facebook og Instagram vil nå ut til potensielle nye eiere.

Resultat: Til sammen fikk kampanjen 56 000 videovisninger og mye engasjement blant de som fikk vist annonsene. Butikken er nå solgt og kunden var veldig fornøyd med resultatet.

Les mer om prosjektet her.

Selgende

Jakobsåsen Hyttegrend

Forklaring: Jakobsåsen Hyttegrend er et hytteområde i Dalsbygda med fantastisk skimuligheter for hele familien. Vi lagde både nettside, videoer og annonsering for hyttetomtene de selger.

Mål: Vise med bruk av video hvor fint det er i Jakobsåsen på vinteren med flotte langrennsløyper og hygge med familien. Dette for å skape interesse for hyttefeltet som et meget godt alternativ for de som ønsker å bygge hytte på fjellet.

Resultat: Økt synlighet for hyttefeltet med mange besøk inn på hyttetomt-siden. Økt merkevarebygging for Jakobsåsen som et sted med flotte skimuligheter.

Marketmap lager også undervisningsmateriale for nettkurs ved bruk av video og animasjon. Trenger din bedrift å effektivisere opplæring av ansatte? Les mer om hvordan du kan lage nettkurs.

Livestreaming

Trenger du å kjøre direktesending fra ditt event, konsert, forestilling eller lignende? Marketmap har profesjonelt utstyr til å gjøre livestreaming på den plattformen du ønsker.

Les mer om livestreaming.

Vi tar for øyeblikket imot nye henvendelser!

Trenger din bedrift hjelp med markedsføring eller lurer du på hva det vil koste for noe?