Videoproduksjon

NØKKELEN TIL ØKT SALG

VIDEO TIL ALLE DIGITALE KANALER

Vi i Marketmap tilbyr videoproduksjoner tilpasset ønsket format ut mot de mest aktuelle digitale kanalene - fra små reklamesnutter og kortfilmer til større produksjoner. Gjennom tett samarbeid forsøker vi å nå målene du har satt deg, og gjør vårt ytterste for at det visuelle budskapet appellere til akkurat din målgruppe. Arbeidet utføres på bakgrunn av nøye planlegging, høy kompetanse og profesjonelt teknisk utstyr. Og ja, vi leverer alltid til deadline.

90%

90% sier at video hjelper dem i kjøpsavgjørelsen, og 64% sier at det er mer sannsynlig at de kjøper etter å ha sett en video.
83%

83% vurderer å dele en merkevarevideo videre
dersom de liker den.

80%

Video øker konverteringsraten med 80% dersom den er informativ og god.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

"Vi er ikke bare markedsførere. Vi er historiefortellere som sørger for at ditt unike budskap formidles på en engasjerende måte, og jobber for at du skal huskes i morgen."

Videoproduksjon

Kundecase

Videoproduksjon for Os mannskor - Østerdalen Om Os

Videoproduksjon for Budal Bygdeutvikling Om Budal Budal er

Videoproduksjon og landingsside for Os Trekultur Om Os

Videoannonser og foto for Nordli Gård Om Nordli

FORDELENE MED VIDEOINNHOLD

Video har en unik evne til å vekke oppmerksomhet i strømmen av innhold. Du blir umiddelbart mer tiltrekkende fremfor bruken av bilder og tekst. Og hva betyr det? Jo - folk stopper scrollingen for å oppleve akkurat deg og det du tilbyr.

Med digital annonsering kan du målrette videoinnholdet med høy sikkerhet.

Dette sier våre kunder om oss

Magnus

Røros Byantikvar

Marketmap AS har utført oppdragene på en god og effektiv måte. De har vist stor evne til å formidle budskap og innhold i prosjektene vi har samarbeidet om. Er særlig imponert over kvaliteten på videoproduksjonen med filming av landskap.

Ole

Budal bygdeutvikling

Vi i Budal Bygdeutvikling og Storbekkøya jernbrennerlag takker Marketmap AS for samarbeidet ved innspilling av film om jernframstilling i Budalen. Marketmap AS satte seg godt inn i prosessen rundt jernframstilling før vi startet innspillingen. Dette viser stort engasjement for prosjektet, noe som lettet arbeidet for oss og de var godt forberedt til en helg med filming. Det arbeidet vi gjorde måtte gå sin gang da alle prosesser bare kunne gjøres en gang.


Marketmap AS stilte med motiverte filmere som gjorde jobben profesjonelt rundt oss. De hadde mange fine ideer som gjorde at sluttresultatet ble meget bra. I ettertid har vi fått god hjelp til hvordan vi bør jobbe videre med filmen både for lansering og videre bruk. Vi kan anbefale Marketmap AS til alle som skal formidle eller ta vare på historie som skal filmes".

Videoproduksjon kamera

VI produserer video MED...

  • BlackMagic Ursa Mini 4.6K
  • BlackMagic Ursa Mini
  • BlackMagic Pocket Cinema Camera 6K

Livestream

Har du behov for å sende direkte fra webinar, produktlansering, konsert eller annet event? Vi har utstyret og kompetansen som trengs.

Utforsk mulighetene for livestream

Hver dag setter vi virksomheter på kartet

Har du spørsmål eller trenger hjelp med digital markedsføring?