WEBDESIGN

Vi lager nettsider som forteller din personlighet og din historie. Med fokus på brukervennlighet, godt innhold og design løfter vi ditt unike budskap.

En nettside skal bli sett, delt, lett og navigere og ha innhold som får frem det unike ved din bedrift.

Marketmap leverer ikke en nettside på èn dag. I samarbeid med deg legger vi en plan for hva du vil legge vekt på. Er det å selge noe? Vil du få frem et budskap? Vil du skaffe flere leads? 

En nettside skal ikke være til pynt, den skal alltid oppnå noe. Hva vil du oppnå?

Vi gjør ikke kun webdesign. Vi gjør hele prosessen som er nødvendig for at du skal ha få en nettside som er helt optimal for det formålet du trenger den til.

Ny nettside?

Utvalgte Prosjekter


Ronningengard.no


Rønningen Gård tilbyr selskapslokaler, catering og konferanselokaler i vakre Dalsbygda. Her var det stor fokus på lokal SEO, samt å få frem alle tilbudene de tilbyr og det unike med Rønningen Gård. Det ble også laget videoer for markedsføring av hvert enkelt tilbud.

Rorosfjellby.no


Røros Fjellby og Røros Hummelfjell Alpinsenter ville oppgradere sin forrige hjemmeside og valgte derfor Marketmap til å gjøre jobben. Blant annet var ett av målet med siden at den skulle trekke til seg mer organisk trafikk til hyttetomt-siden. Dette ble gjort med grundig undersøkelse av relevante søkreord for å optimalisere siden på best mulig måte slik at den ville bli mer synelig i søkeresultatene.

rorosentreprenor.no


Røros Entreprenør har en logo og fargevalg som skiller seg ut. Vi valgte derfor å bruke disse fargene på nettsiden. Med gradient som strekker seg nedover siden, skiller den seg ut fra andre entreprenørfirmaer ved bruk av modige fargevalg. En moderne stil som gir bedriften en unik stemme.

jakobsaasen-hyttefelt.no


Jakobsåsen Hyttegrend i Dalsbygda kom i kontakt med Marketmap da de trengte hjelp til å selge flere hyttetomter. Noe av det vi gjorde for de var å bygge opp en ny nettside fra bunnen av, med tekst, foto, video og tomtevelger. Her ble det også gjort grundig undersøkelse på relevante søkeord som vi optimaliserte sidene på. Det ble laget videoer, tatt bilder og kjørt annonsering både på Facebook og Instagram for å tiltrekke potensielle kjøpere av hyttetomter.

Dette har vi fokus på når vi bygger nettside

Design

Nettsiden bygges opp med brukervennlighet og navigering sterkt i fokus.

Vi har alltid det målet du ønsker å oppnå med nettsiden i bakhodet og planlegger og designer uti fra det.

Marketmap tar gjerne på seg arbeid med digital innholdsproduksjon som video og bilder.

SEO

Vi ser etter relevante søkeord som din nettside kan rangere høyt på.

Gjennom innhold bygger vi nettsiden opp slik at den vil være godt synlig i relevante søkeresultat.

Marketmap sørger for at nettsiden er rask og optimalisert på både mobil, nettbrett og stasjonær.

Ønsker du mer enn bare en vanlig nettside? Ønsker du booking, nettbutikk, medlemsregister eller annet ekstra på nettsiden din så ta kontakt med oss for å høre hva som er mulig.

Mer enn bare webdesign

Vi bygger ikke bare siden opp og kaller den ferdig. Vi arbeider også med søkemotoroptimalisering (SEO) slik at nettsiden din blir teknisk og innholdsmessig tilrettelagt for søkemotorer som Google, Bing osv. Dette gjør at du slipper å tenke på å leie inn en tredjepart til å gjøre SEO-jobben for deg. Er du usikker på hvor godt siden din er optimalisert? Prøv vår gratis SEO analyse.

Annonsering er også noe vi spesialiserer oss på. Når nettsiden er ferdig kan vi hjelpe deg med å lage annonser på Google, Instagram, Facebook og andre steder på nett som du måtte ønske.

Film og foto

At nettsiden er visuelt tiltrekkende blir mer og mer viktig. Nettsider med gode bilder og videoer gjør det bedre både i søkeresultatene og skaper mer engasjement blant besøkende.

Marketmap ordner det du måtte ønske av foto og video på nettsiden din. Har du en idè, kan vi hjelpe deg med å få frem den på en teknisk måte. Vi filmer, klipper og gjør materialet klart slik at besøkende på nettsiden din får en brukervennlig opplevelse.

Film og foto kan også brukes i sammenheng med annonsering på Instagram for eksempel.

Få frem ditt budskap og fortell din historie på en visuell måte.

Les mer om filmproduksjon.

Nettkurs

Trenger bedriften din intern opplæring? Eller kanskje det er på tide med å modernisere opplæringen dere allerede har? Da kan et nettkurs være midt i blinken for dere.

Vi har erfaring med å bygge opp hele nettkursportaler med både det tekniske og innhold til kursene. Nettkursene er fleksible og det er ingen låste løsninger. Dere kan bygge det opp akkurat som dere vil.

Les mer å lage nettkurs

Vi tar for øyeblikket imot nye henvendelser!

Trenger din bedrift hjelp med markedsføring eller lurer du på hva det vil koste for noe?

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Send en forespørsel