Webdesign

Innhold, brukervennlighet og synlighet

Marketmap legger stor vekt på innhold, brukervennlighet og synlighet. Alle sidene bygges opp slik at det budskapet du vil formidle kommer godt og tydelig frem. Vi jobber i samarbeid med deg slik at du får det produktet og den servicen du fortjener til riktig pris og levert i tide.

Vi gjør ikke kun webdesign. Vi gjør hele prosessen som er nødvendig for at du skal ha få en nettside som er helt optimal for det formålet du trenger den til.

Se et utvalg av nettsider vi har laget.

Dette har vi fokus på når vi bygger nettside

SEO

Vi bruker flere verktøy for å gjøre undersøkelser på søkeord i forkant slik at vi har en konkret plan på hvilke søkeord nettsiden skal rangere høyt på. Deretter bygger vi nettsiden utifra de undersøkelsene vi har gjort slik at nettsiden har en god forutsetning på å rangere høyt i søkeresultater som er relevant for deg.

Webdesign handler ikke bare om å lage en pen nettside. Det handler om å optimalisere siden slik at de som besøker siden får en god brukeropplevelse og at den inneholder flere CTA (Call To Action) for at du skal kunne bruke nettsiden din som et salgsverktøy.

Optimalisering

Hastighet

Hastighet er en veldig viktig faktor for en god nettside i dag. Vi forsøker hele tiden å gjøre nettsider vi lager så rask som mulig.

Vi har også stor fokus på at nettsiden er sikret slik at ingen uvedkommende kommer inn på siden. Alle våre sider er kryptert med SSL og vi holder nettsiden oppdatert regelmessig.

Sikkerhet

Trenger du en nettside?

Ønsker du mer enn bare en vanlig nettside? Ønsker du booking, nettbutikk, medlemsregister eller annet ekstra på nettsiden din så ta kontakt med oss for å høre hva som er mulig.

Mer enn bare webdesign

Vi bygger ikke bare siden opp og kaller den ferdig. Vi arbeider også med søkemotoroptimalisering (SEO) slik at nettsiden din blir teknisk og innholdsmessig tilrettelagt for søkemotorer som Google, Bing osv. Dette gjør at du slipper å tenke på å leie inn en tredjepart til å gjøre SEO-jobben for deg. Er du usikker på hvor godt siden din er optimalisert? Prøv vår gratis SEO analyse.

Annonsering er også noe vi spesialiserer oss på. Når nettsiden er ferdig kan vi hjelpe deg med å lage annonser på Google, Instagram, Facebook og andre steder på nett som du måtte ønske.

Film og foto

At nettsiden er visuelt tiltrekkende blir mer og mer viktig. Nettsider med gode bilder og videoer gjør det bedre både i søkeresultatene og skaper mer engasjement blant besøkende.

Marketmap ordner det du måtte ønske av foto og video på nettsiden din. Har du en idè, kan vi hjelpe deg med å få frem den på en teknisk måte. Vi filmer, klipper og gjør materialet klart slik at besøkende på nettsiden din får en brukervennlig opplevelse.

Film og foto kan også brukes i sammenheng med annonsering på Instagram for eksempel.

Få frem ditt budskap og fortell din historie på en visuell måte.

Les mer om filmproduksjon.

Nettkurs

Trenger bedriften din intern opplæring? Eller kanskje det er på tide med å modernisere opplæringen dere allerede har? Da kan et nettkurs være midt i blinken for dere.

Vi har erfaring med å bygge opp hele nettkursportaler med både det tekniske og innhold til kursene. Nettkursene er fleksible og det er ingen låste løsninger. Dere kan bygge det opp akkurat som dere vil.

Les mer å lage nettkurs

Utvalgte Prosjekter

RONNINGENGARD.NO

Rønningen Gård tilbyr selskapslokaler, catering og konferanselokaler i vakre Dalsbygda. Her var det stor fokus på lokal SEO, samt å få frem alle tilbudene de tilbyr og det unike med Rønningen Gård. Det ble også laget videoer for markedsføring av hvert enkelt tilbud.

RØROSFJELLBY.NO

Røros Fjellby og Røros Hummelfjell Alpinsenter ville oppgradere sin forrige hjemmeside og valgte derfor Marketmap til å gjøre jobben. Blant annet var ett av målet med siden at den skulle trekke til seg mer organisk trafikk til hyttetomt-siden. Dette ble gjort med grundig undersøkelse av relevante søkreord for å optimalisere siden på best mulig måte slik at den ville bli mer synelig i søkeresultatene.

JAKOBSAASEN-HYTTEFELT.NO

Jakobsåsen Hyttegrend i Dalsbygda kom i kontakt med Marketmap da de trengte hjelp til å selge flere hyttetomter. Noe av det vi gjorde for de var å bygge opp en ny nettside fra bunnen av, med tekst, foto, video og tomtevelger. Her ble det også gjort grundig undersøkelse på relevante søkeord som vi optimaliserte sidene på. Det ble laget videoer, tatt bilder og kjørt annonsering både på Facebook og Instagram for å tiltrekke potensielle kjøpere av hyttetomter.

På tide med en ny nettside?