fbpx

Webdesign

​​

Innhold, brukervennlighet og synlighet

Marketmap legger stor vekt på innhold, brukervennlighet og synlighet. Alle sidene bygges opp slik at det budskapet du vil formidle kommer godt og tydelig frem. Vi jobber i samarbeid med deg slik at du får det produktet og den servicen du fortjener til riktig pris og levert i tide.

Ønsker du mer enn bare en vanlig nettside? Ønsker du booking, nettbutikk, medlemsregister eller annet ekstra på nettsiden din så ta kontakt med oss for å høre hva som er mulig.

Mer enn bare webdesign

Vi bygger ikke bare siden opp og kaller den ferdig. Vi arbeider også med søkemotoroptimalisering (SEO) slik at nettsiden din blir teknisk og innholdsmessig tilrettelagt for søkemotorer som Google, Bing osv. Dette gjør at du slipper å tenke på å leie inn en tredjepart til å gjøre SEO-jobben for deg. Er du usikker på hvor godt siden din er optimalisert? Prøv vår gratis SEO analyse.

Annonsering er også noe vi spesialiserer oss på. Når nettsiden er ferdig kan vi hjelpe deg med å lage annonser på Google, Instagram, Facebook og andre steder på nett som du måtte ønske.

Film og foto

At nettsiden er visuelt tiltrekkende blir mer og mer viktig. Nettsider med gode bilder og videoer gjør det bedre både i søkeresultatene og skaper mer engasjement blant besøkende.

Marketmap ordner det du måtte ønske av foto og video på nettsiden din. Har du en idè, kan vi hjelpe deg med å få frem den på en teknisk måte. Vi filmer, klipper og gjør materialet klart slik at besøkende på nettsiden din får en brukervennlig opplevelse.

Film og foto kan også brukes i sammenheng med annonsering på Instagram for eksempel.

Få frem ditt budskap og fortell din historie på en visuell måte.

Les mer om filmproduksjon.